Obnoviť stránku

Sencor SSM 3100

4,5 66 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
16,90 €

Sencor SSM 3100

Sencor SSM 3100 predstavuje skvelého pomocníka na prípravu tých najchrumkavejších sendvičov. Výkonný sendvičovač ponúka dve ľahko čistiteľné plochy s nepriľnavou povrchovou úpravou. Disponujú priestorom pre 4 trojuholníčkové sendviče. Príprava je tak jednoduchá a komfortná, že ju zvládne naozaj každý. Teplota je automaticky regulovaná. Na prevádzku a nahriatie prístroja vás upozorní efektná červená kontrolka.
O vašu bezpečnosť sa stará tepelne izolovaná rukoväť a plášť, protišmykové nožičky pre lepšiu stabilitu a ochranná tepelná poistka. Moderný sendvičovač ľahko uskladníte vďaka optimálnym rozmerom a možnosťou uloženia vo zvislej polohe. Oceníte tiež elegantný biely dizajn. Doprajte vám aj vašim deťom chutnú desiatu. Popustite uzdu svojej fantázii a priprave si originálne sendviče v najrôznejších variáciách.

Parametre a špecifikácia

Platne

Tvar platničiek Trojuholníkové
Počet toastov 2 toasty
Vlastnosti platničiek Nepriľnavý povrch

Vlastnosti

Príkon 700 W
Materiál plášťa Plast
Funkcie Zamykanie, Ochrana proti prehriatiu
Dĺžka kábla 75 cm

Výbava a príslušenstvo

Výbava Tepelne izolovaná rukoväť

Farba

Farba Biela

Rozmery produktu

Výška 9 cm
Šírka 21,5 cm
Hĺbka 23 cm
Kód:  EAV1072c
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SSM3100
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09