Obnoviť stránku

SENCOR SSI 5700VT

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SENCOR SSI 5700VT

Žehlička SENCOR SSI 5700VT je perfektný pomocník na veľmi časté žehlenie väčšej hromady oblečenia. S príkonom celých 2400 W sa prenosná žehlička za krátku chvíľu ohreje na prevádzkovú teplotu a bude prichystaná na prevádzku. Je vybavená odolnou a skvele klzkou keramickou žehliacou plochou, ktorá je dokonalá na žehlenie tých najchúlostivejších textílií. S parným výdajom 25 g/min bez problému prežehlíte látky nenáročné na žehlenie. Paru môžete aplikovať na zvislé naparovanie odevov, ktoré bielizeň vybratú zo skrine narovná a osvieži. Iste sa vám bude hodiť tiež kropenie. Žehlička je dokonalá na väčšie kopy odevov, pretože likviduje nutnosť a starosti s častým doplňovaním vody vďaka nádržke s veľkosťou 270 ml. Pre najväčší luxus je prenosná žehlička SENCOR SSI 5700VT opatrená 1,9 m dlhým prívodným káblom.

Kľúčové prednosti žehličky SENCOR SSI 5700VT

  • Žehliaca plocha z keramiky s výbornou klznosťou
  • Parný výkon 25 g/min
  • Prívodný kábel je dlhý 1,9 m

Príjemné vychytávky žehličky naparovacej SENCOR SSI 5700VT

Systém proti odkvapkávaniu je zárukou pri žehlení jemných tkanín pri menších teplotách, počas ktorých sú pomerne často parné žehličky náchylné k odkvapkávaniu vody na žehlené oblečenie. Žehliaca plocha je veľmi jednoduchá na umývanie vďaka funkcii samočistenia, nestane sa teda, že by na nej zostali pripečené nečistoty.

Parametre a špecifikácia

Typ žehličky

Typ žehličky Naparovacia
Typ naparovania Vertikálne

Funkcie a vybavenie

Funkčné prvky na žehlenie Kropenie
Ďalšie funkcie Samočistenie
Bezpečnostné prvky Anti-drip systém (proti odkvapkávaniu)

Tech. špecifikácia

Príkon 2 400 W
Parný výkon 25 g/min
Materiál žehliacej plochy Keramika

Farba

Farba Biela, Fialová
Kód:  SENSS688
Produktové číslo:  SSI 5700VT
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07