Obnoviť stránku

SENCOR SRV 9350WH

4,4 8 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Garancia najlepšej ceny
418,90 €

SENCOR SRV 9350WH

Robotický vysávač Sencor prevezme starosti s vysávaním a vy sa tak budete môcť venovať iným aktivitám. S ľahkosťou sa vysporiada s najrôznejšími typmi povrchov. Vaše podlahy budú dokonale čisté vďaka funkcii vysávanie, utieranie a suché čistenie. Hladko odstráni aj chlpy vašich zvieracích priateľov. Prostredie bude po jeho upratovaní zbavené baktérií, ktoré sa rady množia a neprospievajú ľudskému organizmu. Pre jeho kvalitnú filtráciu ho vyhľadávajú aj rodiny s alergikmi. Neponúka len moderné funkcie, ale tiež nádherný dizajn. Inteligentný robotický vysávač sa sám nabije a následne pokračuje v upratovaní. Vysávač sa môže prepojiť s inteligentným mobilným zariadením, a tak ho môžete ovládať na diaľku. Dôležitou súčasťou je laserová, gyroskopická a LiDAR navigácia. Zásluhou laserovej navigácie môže s vysokou presnosťou mapovať prostredie, čo umožňuje plánovať optimálnu trasu čistenia. A vzhľadom na to, že nie je tento typ navigácie ovplyvnený zmenami osvetlenia, bude automatický vysávač pracovať rovnako efektívne v rôznych svetelných podmienkach. Navigačný systém LiDAR vysávaču poskytuje podrobný 2D prehľad prostredia, rozlišuje nábytok, lokalizuje dvere a pod. To zaisťuje, že sa vysávač vyhne všetkým prekážkam. Gyroskopická navigácia umožňuje zaznamenanie miestností, čo umožňuje vysávaču nájsť ideálnu trasu na dosiahnutie najlepšieho vyčistenia podlahy. Po skončení upratovania sa vráti späť na svoje východiskové miesto.

Robotický vysávač SENCOR SRV 9350WH ...
Robotický vysávač SENCOR SRV 9350WH ...

Zásadné vlastnosti robotického vysávača SENCOR SRV 9350WH

  • Robotický vysávač Sencor je prispôsobený na všetky typy podláh
  • Typ upratovania: vysávanie, utieranie a suché čistenie
  • Hravo si poradí aj s chlpmi vašich domácich maznáčikov a môže sa pochváliť antibakteriálnym vyhotovením
  • Ocenia ho alergici
  • Nechýba laserová, gyroskopická a LiDAR navigácia
  • Je vybavený Li-Ion batériou s kapacitou 5000 mAh a napätím 14,4 V
  • Batéria je plne nabitá asi za 5 h a na jedno nabitie bude upratovať až 200 min
  • Objem nádobky na prach je 0,35 l
  • Svetelný indikátor vás upozorní, že je potrebné vyprázdniť kôš
  • Disponuje voľbou vysávania len určitých miestností
  • Ovládanie vysaváča: na tele, diaľkový ovládač, mobilná aplikácia a hlasom
  • Podporuje technológiu WiFi, Google Assistant a Amazon Alexa
  • Senzor proti pádu zo schodov a proti nárazu do nábytku
  • Na koberci automaticky zvýši sací výkon
  • Špičkový filtračný systém má pridaný HEPA filter
  • Nárazník so spomaleným dotykom zaisťuje ochranu predmetov pred poškodením
  • Poteší vás možnosť regulácie intenzity sania
  • Prejde prahy do výšky 2 cm
  • Na zabezpečenie dôkladného upratovania má bočnú kefku s rotačnou funkciou

Vychutnajte si chvíle odpočinku, zatiaľ čo robotický vysávač Sencor bude pracovať za vás

Inovatívny robotický vysávač s mopom nielen vysaje, ale aj dôkladne utrie, teda sa tak perfektne postará o komplexnú starostlivosť o podlahy v celom vašom dome a ušetrí vám tak mnoho času. Pri suchom čistení sa využívajú kefky, ktoré pomáhajú s upratovaním. Na utieranie sa používajú mokré handričky a čistiace roztoky. Odporúča sa najmä pre podlahy, ktoré by mohli utrpieť poškodenie pri kontakte s vodou. Najčastejším prípadom sú podlahy vyrobené z dreva.

Robotický vysávač SENCOR SRV 9350WH ...
Robotický vysávač SENCOR SRV 9350WH ...

Príjemné upratovanie je možné vďaka vysávaču s vhodným vybavením

Robot vysávač Sencor kombinuje kvalitné vyhotovenie s účinným odstraňovaním nežiaduceho prachu. Je vybavený Li-Ion batériou. S ňou je schopný upratovať nepretržite až 200 min. Ak je batéria na pokraji vybitia, robotický vysávač Sencor automaticky zamieri k nabíjacej základni. Vy sa nemusíte o nič zaujímať, robot vysávač sa pohybuje a pracuje samostatne. Prehľadný indikátor nabíjania vám ukáže, ako je batéria nabitá. Plné dobitie batérie zaberie približne 5 h. Vysávač možno pohodlne ovládať pomocou mobilnej aplikácie, kde si nastavíte oblasť a časový rozvrh upratovania. Spolupracuje s hlasovými asistentmi, takže počúva hlasové pokyny. Je plne kompatibilný s modernou technológiou WiFi, Google Assistant a Amazon Alexa. Umožňuje ovládanie prostredníctvom fyzických tlačidiel na zariadení alebo dodávaným diaľkovým ovládačom. Na zaistenie precízneho upratovania má robotický vysávač rotujúcu bočnú kefku.

Robotický vysávač Sencor vás nadchne zaujímavými funkciami

Robotický vysávač Sencor obsahuje funkcie, vďaka ktorým bude používanie príjemnejšie. Funkcia inteligentného mapovania umožní uloženie mapy do pamäte, potom môže používateľ spustiť čistenie iba vybraných miestností. V prípade, že nabehne na koberec, automaticky sa zvýši sacia sila. Iste bude pre vás potešením, že vysávač robot bude hovoriť česky alebo slovensky a porozumie vašim pokynom.

Robotický vysávač SENCOR SRV 9350WH ...
Robotický vysávač SENCOR SRV 9350WH ...

Bezpečnosť pri upratovaní je pre automatický vysávač na prvom mieste

Automatický vysávač Sencor je maximálne spoľahlivý, pri svojej činnosti vás nesklame. Na zaistenie maximálnej bezpečnosti pri upratovaní domácnosti je vysávač vybavený senzormi, ktoré chránia nábytok pred narážaním a zároveň zamedzujú pádu zo schodov alebo iných výškových rozdielov. Vysávač robot zaistí dokončenie svojho upratovania. Po dobití začne upratovať tam, kde naposledy skončil. Automatický vysávač disponuje funkciou proti zamotaniu káblov alebo strapcov z koberca. Ďalej je možné vytvoriť plán upratovania na akýkoľvek deň alebo špecifickú hodinu a taktiež nastaviť odložené čistenie. Bezchybne sa vyhne všetkým prekážkam a vďaka odolným kolieskam prekoná prahy a prechodové lišty až do výšky 2 cm.

Spoľahnite sa na výkonný a kvalitný robotický vysávač Sencor

Nemusíte sa báť, že by robotický vysávač poškodil váš nábytok. Nárazníkový mechanizmus so spomaleným dotykom chráni predmety pred najmenším poničením. Pokiaľ budete potrebovať, môžete si ľubovoľne upraviť sací výkon tak, aby to vyhovovalo miere znečistenia. Svetelný ukazovateľ vás upozorní na naplnený kôš. Objem nádobky na prach je 0,35 l. Rozmery robotického vysávača Sencor majú 9,8 × 35 × 35 cm (v × š × h). Jeho hmotnosť sa rovná 3,5 kg.

Robotický vysávač SENCOR SRV 9350WH ...
Robotický vysávač SENCOR SRV 9350WH ...

Samozrejmosťou je kvalitný filtračný systém

Špičkový filtračný systém dopĺňa HEPA filter. HEPA filter je ideálny pre alergikov a astmatikov, pretože efektívne odstraňuje alergény, ako sú prachové častice, peľ a roztoče. Pomáha zlepšiť kvalitu vzduchu v domácnosti.

Nabíjacia výbava:

nabíjacia stanica

Kefy:

na podlahu/koberce, na zvieracie chlpy, kombinovaná, na čalúnenie, bočná, prachová, rotačná a univerzálna

Ďalšie príslušenstvo:

mopovacia textília, nádobka na vodu, filter, virtuálna stena, zásobník na nečistoty na vysávanie, čistiaca stanica, nástroj na čistenie kief a filtrov, UV lampa a mopovací nadstavec

Typ motora:

BLDC

Príkon:

50 W

Hlučnosť:

62 dB

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre alergikov, Na zvieracie chlpy, Antibakteriálny
Typ upratovania Vysávanie, Utieranie, Suché čistenie

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie Laserová, Gyroskopická, LiDAR
Počet bočných kief 1
Prekonanie prekážky do výšky 2 cm
Funkcie Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Predvoľba miestností na upratovanie, Prispôsobenie povrchu podlahy, Funkcia proti zamotaniu káblov, Funkcia odloženého upratovania, Časový rozvrh upratovania, Hovoriaci po česky, Hovoriaci po slovensky

Vlastnosti

Typ ovládania Na tele, Diaľkový ovládač, Mobilná aplikácia, Hlasom
Kompatibilita WiFi, Google Assistant , Amazon Alexa
Vlastnosti Diaľkové ovládanie, Indikátor nabíjania, Indikátor plného koša, Nárazník so spomaleným dotykom, Regulácia výkonu, Odolnosť kief proti namotávaniu vlasov
Typ motora BLDC

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy, Čalúnenie, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy, Sklo, Hladké podlahy

Napájanie

Typ napájania Aku
Typ batérie Li-Ion
Doba nabíjania 5 h
Doba chodu 200 min
Kapacita batérie 5 000 mAh
Napätie batérie 14,4 V

Typ vysávača

Typ vysávača Robotický

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava Nabíjacia stanica
Kefy Na podlahu/koberce, Na zvieracie chlpy, Kombinovaná, Na čalúnenie, Bočná, Prachová, Rotačná, Univerzálna
Ďalšie príslušenstvo Mopovacia textília, Nádobka na vodu, Filter, Virtuálna stena, Zásobník na nečistoty na vysávanie, Čistiaca stanica, Nástroj na čistenie kief a filtrov, UV lampa, Mopovací nadstavec

Filtre

Typ filtra HEPA filter

Príkon

Príkon 50 W

Hlučnosť

Hlučnosť 62 dB

Zberná nádoba

Objem 0,35 l

Rozmery a hmotnosť

Šírka 35 cm
Výška 9,8 cm
Hĺbka 35 cm
Hmotnosť 3,5 kg

Farba

Farba Biela

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rakúsko, Chorvátsko, Poľsko, Slovinsko
Kód:  SENRV613
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SENCOR SRV 9350WH robotický vysavač
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14