Obnoviť stránku

SENCOR SRV 9350WH

4,5 15 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
334,90 €

SENCOR SRV 9350WH

Robotický vysávač Sencor vám ušetrí prácu s vysávaním a zaistí čistotu vášho domova. Hravo si poradí so všetkými typmi povrchov. Poupratuje vaše podlahy vďaka funkcii vysávanie, utieranie a suché čistenie. S istotou odstráni aj chlpy vašich domácich miláčikov. Zaisťuje hygienicky čisté prostredie bez baktérií, ktoré sa ľahko množia a nepriaznivo ovplyvňujú zdravie človeka. Vďaka účinnej filtrácii je vhodným pomocníkom pre rodiny s alergikmi. Nielenže poskytuje moderné funkcie, ale tiež pôsobivý vzhľad. Inteligentný robotický vysávač sa po vybití sám nabije a následne pokračuje v upratovaní. Vysávač umožňuje prepojenie s inteligentným mobilným telefónom či tabletom, a tak ho môžete ovládať na diaľku. Nechýba laserová, gyroskopická a LiDAR navigácia. Laserová navigácia mu dáva výhodu v presnom mapovaní priestoru, čo umožňuje efektívne plánovanie trasy čistenia. A vzhľadom na to, že nie je tento typ navigácie ovplyvnený zmenami osvetlenia, bude automatický vysávač pracovať rovnako efektívne v rôznych svetelných podmienkach. Navigačný systém LiDAR umožňuje vytvoriť komplexnú 2D mapu priestoru a rozpoznať v ňom nábytok, dvere a ďalšie objekty. Vďaka tomu sa dokáže vysávač ľahko vyhnúť prekážkam. Gyroskopická navigácia dokonale zaznamenáva priestor miestnosti, vysávač sa tak snaží optimalizovať trasu na dosiahnutie čo najlepšieho výsledku upratovania. Po skončení upratovania sa vráti späť na svoje východiskové miesto.

Robotický vysávač SENCOR SRV 9350WH ...
Robotický vysávač SENCOR SRV 9350WH ...

Kľúčové vlastnosti robotického vysávača SENCOR SRV 9350WH

  • Robotický vysávač Sencor je vhodný na všetky typy povrchov
  • Typ upratovania: vysávanie, utieranie a suché čistenie
  • Dokáže odstrániť aj chlpy vašich zvierat a odstráni všetky baktérie
  • Je vhodný aj pre osoby trpiace alergiami
  • K vaším obľúbeným funkciám bude určite patriť laserová, gyroskopická a LiDAR navigácia
  • Disponuje Li-Ion batériou s kapacitou 5000 mAh a napätím 14,4 V
  • Batéria dosiahne úplné nabitie zhruba za 5 h a vydrží upratovať až 200 min
  • Nádobka na prach má objem 0,35 l
  • Svetelný ukazovateľ vás upozorní na naplnený kôš
  • Je možné vysávať iba určité priestory
  • Ovládanie vysaváča: na tele, diaľkový ovládač, mobilná aplikácia a hlasom
  • Môže sa pochváliť kompatibilitou s WiFi, Google Assistant a Amazon Alexa
  • Vďaka senzorom sa nemusíte obávať pádu zo schodov alebo narážania do nábytku
  • Na koberci sa automaticky zvýši sila sacieho mechanizmu
  • Vo výbave má HEPA filter
  • S nárazníkovým systémom so spomaleným dotykom sa vyhne poškodeniu predmetov
  • Poteší vás možnosť individuálneho nastavenia úrovne sania
  • Zvláda prejsť prahy do výšky 2 cm
  • S cieľom zabezpečiť dokonalé upratovanie má robotický vysávač rotujúcu bočnú kefku

Venujte sa vlastnej činnosti, zatiaľ čo robotický vysávač Sencor bude upratovať za vás

Tento robotický vysávač s mopom sa vyznačuje schopnosťou vysávať aj utierať, a vďaka tomu poskytne dokonalú starostlivosť podlahám vo vašej domácnosti a umožní vám ušetriť mnoho času a venovať sa iným aktivitám. Špeciálne kefky prispievajú k upratovaniu pri suchom čistení. Na utieranie sa používajú mokré handričky a čistiace roztoky. Je vhodné najmä pre majiteľov náchylných podláh, ktorým nevyhovuje priame pôsobenie vody. Väčšinou sa s týmto stretávame pri drevených podlahách.

Robotický vysávač SENCOR SRV 9350WH ...
Robotický vysávač SENCOR SRV 9350WH ...

Správne vybavený robot vysávač je kľúčom k pohodlnému upratovaniu

Robot vysávač Sencor kombinuje vynikajúce vyhotovenie s efektívnym odsávaním nežiaduceho prachu. Je osadený Li-Ion batériou. S ňou je schopný upratovať nepretržite až 200 min. Ak je batéria na pokraji vybitia, robotický vysávač Sencor sa presunie k nabíjacej stanici. Vy nemusíte vykonávať žiadnu činnosť, robot vysávač je schopný fungovať bez vášho zásahu. Praktický indikátor nabíjania vám dá vedieť o stave nabitia batérie. Batéria sa plne nabije približne za 5 h. Podporuje technológiu WiFi, Google Assistant a Amazon Alexa. Nie je problém ovládať vysávač cez mobilnú aplikáciu, kde sa dá navoliť ako oblasť, tak harmonogram upratovania. Spolupracuje s hlasovými asistentmi, takže načúva hlasovým inštrukciám. Ovláda sa pomocou klasických tlačidiel priamo na prístroji alebo dodávaným diaľkovým ovládačom. S cieľom zabezpečiť dokonalé upratovanie je robotický vysávač vybavený bočnou kefkou s rotačným pohybom.

Robotický vysávač Sencor vás pritiahne atraktívnymi funkciami

Robotický vysávač Sencor ponúka funkcie pre lepší používateľský komfort. Funkcia pokročilého mapovania umožňuje ukladanie mapy do pamäte, potom sa dá zvoliť, ktorú miestnosť chce nechať používateľ vyčistiť. Keď narazí na koberec, automaticky sa zvýši výkon sacieho zariadenia. Bude vám určite príjemné, že vysávač robot bude schopný komunikovať v češtine či slovenčine.

Robotický vysávač SENCOR SRV 9350WH ...
Robotický vysávač SENCOR SRV 9350WH ...

Pri používaní automatického vysávača je zaistená bezpečnosť počas upratovania

Automatický vysávač Sencor je úplne spoľahlivý, pri svojej činnosti vás nikdy nesklame. Na zaistenie čo najvyššej bezpečnosti pri upratovaní domácnosti je vysávač vybavený spoľahlivými senzormi, ktoré zabraňujú narážaniu do nábytku a pádu zo schodov alebo iných vyvýšených miest. Vysávač robot neopustí nedokončenú prácu. Po dobití pokračuje vo vysávaní tam, kde bolo upratovanie prerušené. Automatický vysávač je vybavený funkciou, ktorá efektívne rieši problém zamotania káblov a strapcov z koberca. Okrem toho si môžete sami nastaviť harmonogram upratovania na akýkoľvek deň alebo konkrétnu hodinu a tiež využiť funkciu odloženého upratovania. S presnosťou sa vyhne všetkým prekážkam a vďaka odolným kolieskam bez problémov zdolá aj prahy a prechodové lišty až do výšky 2 cm.

Majte dôveru v kvalitu a spoľahlivosť robotického vysávača Sencor

Nemusíte sa báť, že by robotický vysávač poškodil váš nábytok. Robotický pomocník je vybavený ochranným nárazníkom so spomaleným dotykom. V prípade potreby môžete nastaviť sací výkon tak, aby to zodpovedalo vašim aktuálnym potrebám. Svetelná indikácia vás bude informovať o potrebe vysypania koša. Objem nádobky na prach zodpovedá 0,35 l. Rozmery robotického vysávača Sencor sú 9,8 × 35 × 35 cm (v × š × h). Má hmotnost 3,5 kg.

Robotický vysávač SENCOR SRV 9350WH ...
Robotický vysávač SENCOR SRV 9350WH ...

Disponuje kvalitným filtračným systémom

Špičkový filtračný systém obsahuje HEPA filter. HEPA filter je ideálny pre alergikov a astmatikov, pretože efektívne odstraňuje alergény, ako sú prachové častice, peľ a roztoče. Prispieva k lepšej kvalite vzduchu v interiéri.

Nabíjacia výbava:

nabíjacia stanica

Kefy:

na podlahu/koberce, na zvieracie chlpy, kombinovaná, na čalúnenie, bočná, prachová, rotačná a univerzálna

Ďalšie príslušenstvo:

mopovacia textília, nádobka na vodu, filter, virtuálna stena, zásobník na nečistoty na vysávanie, čistiaca stanica, nástroj na čistenie kief a filtrov, UV lampa a mopovací nadstavec

Typ motora:

BLDC

Príkon:

50 W

Hlučnosť:

62 dB

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre alergikov, Na zvieracie chlpy, Antibakteriálny
Typ upratovania Vysávanie, Utieranie, Suché čistenie

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie Laserová, Gyroskopická, LiDAR
Počet bočných kief 1
Prekonanie prekážky do výšky 2 cm
Funkcie Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Predvoľba miestností na upratovanie, Prispôsobenie povrchu podlahy, Funkcia proti zamotaniu káblov, Funkcia odloženého upratovania, Časový rozvrh upratovania, Hovoriaci po česky, Hovoriaci po slovensky

Vlastnosti

Typ ovládania Na tele, Diaľkový ovládač, Mobilná aplikácia, Hlasom
Kompatibilita WiFi, Google Assistant , Amazon Alexa
Vlastnosti Diaľkové ovládanie, Indikátor nabíjania, Indikátor plného koša, Nárazník so spomaleným dotykom, Regulácia výkonu, Odolnosť kief proti namotávaniu vlasov
Typ motora BLDC

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy, Čalúnenie, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy, Sklo, Hladké podlahy

Napájanie

Typ napájania Aku
Typ batérie Li-Ion
Doba nabíjania 5 h
Doba chodu 200 min
Kapacita batérie 5 000 mAh
Napätie batérie 14,4 V

Typ vysávača

Typ vysávača Robotický

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava Nabíjacia stanica
Kefy Na podlahu/koberce, Na zvieracie chlpy, Kombinovaná, Na čalúnenie, Bočná, Prachová, Rotačná, Univerzálna
Ďalšie príslušenstvo Mopovacia textília, Nádobka na vodu, Filter, Virtuálna stena, Zásobník na nečistoty na vysávanie, Čistiaca stanica, Nástroj na čistenie kief a filtrov, UV lampa, Mopovací nadstavec

Filtre

Typ filtra HEPA filter

Príkon

Príkon 50 W

Hlučnosť

Hlučnosť 62 dB

Zberná nádoba

Objem 0,35 l

Rozmery a hmotnosť

Šírka 35 cm
Výška 9,8 cm
Hĺbka 35 cm
Hmotnosť 3,5 kg

Farba

Farba Biela

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rakúsko, Chorvátsko, Poľsko, Slovinsko
Kód:  SENRV613
Záruka: 12 mesiacov
Produktové číslo:  SENCOR SRV 9350WH robotický vysavač
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18