Obnoviť stránku

SENCOR SRM 3150SS

5 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SENCOR SRM 3150SS

Sencor Multifunkčný ryžovar SRM 3150SS

Sencor | Multifunkčný ryžovar | SRM 3150SS

Som Sencor multifunkčný ryžovar SRM 3150SS

Sencor SRM 3150SS

Ako multifunkčný ryžovar SRM 3150SS od Sencoru sa postarám o niekoľko spôsobov tepelnej úpravy. K mojim viacúčelovým schopnostiam patrí aj niekoľko funkcií, ktoré určite oceníte! Ušetrím s nimi väčšie množstvo času i energie. Moje antikorové vyhotovenie je veľmi elegantné, praktické a zaručuje dlhú životnosť.

Na peknú porciu jedla využívam objem 1,5 l

Kvalitnú tepelnú úpravu regulujem sám, dokážem automaticky nastaviť čas aj teplotu pri všetkých mojich programoch. V každom prípade, dôležitý je aj rovnomerný rozvod tepla na rovnomernú úpravu potravín a nepriľnavý povrch na jednoduchú údržbu bez pripálených potravín. Práve tieto vlastnosti mi zastrešuje moja objemná varná nádoba 1,5 l, v ktorej pripravím aj 1,3 kg ryže v jednej várke.

Sencor Multifunkčný ryžovar SRM 3150SS
Sencor Multifunkčný ryžovar SRM 3150SS

Mám jednoduché a prehľadné ovládanie

Ovládanie je vo všetkých ohľadoch jednoduché, rýchle, prehľadné a intuitívne. Sencor ma vybavil digitálnym displejom, na ktorom môžete sledovať priebeh varenia a celé nastavenie prebieha prostredníctvom prehľadných ikon na ovládacom paneli. Objavte aj výhody mojej pokrievky, ktorá umožňuje príjemnú obsluhu vďaka ergonomickej rukoväti a výklopnému ramenu.

11 programov, režim KEEP WARM a časovač

Môj multifunkčný chod obohacuje 11 nastavených programov a niekoľko užitočných funkcií. Programy sú skvele prispôsobené niekoľkým druhom tepelných úprav. Tromi rôznymi spôsobmi dokážem uvariť ryžu, pracujem s pomalým varením pri nižšej aj vyššej teplote, vďaka parnému košu môžem variť v pare, a tiež pripravím výbornú ovsenú kašu, polievku, alebo minútkové mäso. S programami pracujem úplne automaticky, bez toho aby som potreboval asistenciu. Stačí vložiť ingrediencie, zvoliť program a je to! Časovač mi dokonca umožňuje uvariť, aj keď nie ste doma a s režimom KEEP WARM udržím jedlo teplé až 6 hodín po skončení programu.

Sencor Multifunkčný ryžovar SRM 3150SS
Sencor Multifunkčný ryžovar SRM 3150SS

Ponúkam množstvo výhod

Aj keď som ryžovar, fungujem aj ako viacúčelový hrniec, ktorý splní veľa očakávaní. Ako už viete, pracujem s 11 programami, vďaka ktorým uvaríte jedlá rýchlo, pomaly, v pare, alebo si pripravíte plnohodnotnú ovsenú aj ryžovú kašu. Pretože fungujem plnoautomaticky, ušetrím v kuchyni veľa času, vynaloženého úsilia a prípadne i miesta. Za svoju veľkú prednosť považujem aj možnosť tepelnej úpravy bez akéhokoľvek pridaného tuku, a to vďaka kvalite mojich materiálov, ktoré sú nepriľnavé. Navyše, varenie v pare je bezpochyby tou najzdravšou tepelnou úpravou, vďaka ktorej vám sprostredkujem skvelý gurmánsky zážitok.

Technická špecifikácia

  • Technológia rovnomerného rozvodu tepla zabezpečujúca skvelé výsledky
  • 10 špeciálnych funkcií varenia
  • 24 hodinový časovač
  • Pracuje na princípe varenia v pare
  • Vonkajší plášť z nehrdzavejúcej ocele
  • Veko s otvorom na uvoľnenie prebytočnej pary
Sencor Multifunkčný ryžovar SRM 3150SS

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Typ

Typ Ryžovar, Parný hrniec, Multifunkčný hrniec

Objem

Objem 1,5 l

Funkcie

Funkcie Časovač, Udržanie teploty, Ochrana pred prehriatím, Displej, Automatické vypnutie, Naparovač na ohrev zeleniny, Parný kôš, Regulácia teploty, Vyberateľná nádoba, Automatické programy

Vlastnosti

Príkon 700 W
Materiál hrnca Nehrdzavejúca oceľ
Objem 1,5 l

Počet nádob

Počet nádob 1 ks

Materiál

Telo hrnca Nerez
Typ vonkajšieho povrchu Nerezový
Typ vnútorného povrchu Nepriľnavý

Priemer nádoby

Priemer nádoby 27 cm

Farba

Farba Strieborná

Funkcie

Spôsob prípravy jedla Varenie v pare

Počet programov

Počet programov 11
Kód:  SENCR929
Produktové číslo:  SRM 3150SS
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13