Obnoviť stránku

SENCOR SRM 1890SS

4,5 81 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
45,90 €

SENCOR SRM 1890SS

V ryžovare Sencor SRM 1890SS v modernom antikorovom vyhotovení dokonale pripravíte akýkoľvek druh ryže vrátane ryže na sushi. Perfektná príprava je zabezpečená vďaka technológii rovnomerného rozvodu tepla. Hrniec navyše pracuje s technológiou varenia v pare. Môžete tak pripraviť nielen chutnú, ale aj zdravú prílohu. Ryžovar Sencor SRM 1890SS sa navyše ľahko čistí, pretože nádoba na ryžu je vyberateľná a má nepriľnavý povrch. 

Prečo zvoliť ryžovar Sencor SRM 1890SS

  • Ryžovar pripraví až 1 500 g ryže naraz
  • Zvláda plne automatickú prevádzku
  • Funkcia „keep warm” udrží ryžu teplú až 6 hodín
  • Ryžovar Sencor SRM 1890SS má poistku proti pretečeniu a vyvareniu vody a proti prehriatiu
  • Súčasťou balenia je parný kôš, odmerka a špeciálne špachtle na ryžu

Bezpečnosť ryžovaru predovšetkým

Výrobca si dal záležať na zabezpečení. Ryžovar je vybavený unikátnym ventilom zabraňujúcim pretečeniu. Samozrejmosťou pre výrobok značky Sencor je ochrana proti prehriatiu a proti vyvareniu vody. Ryžovar sa po dovarení sám prepne na režim udržiavania tepla. Táto funkcia, tzv. „keep warm”, udrží ryžu teplú až 6 hodín. Protišmykové nôžky zabránia nechcenému spadnutiu ryžovaru na zem.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Ryžovar

Objem

Objem 1,8 l

Funkcie

Funkcie Udržanie teploty, Ochrana pred prehriatím, Automatické vypnutie, Naparovač na ohrev zeleniny, Parný kôš, Vyberateľná nádoba

Vlastnosti

Príkon 830 W
Materiál hrnca Nehrdzavejúca oceľ
Objem 1,8 l

Počet nádob

Počet nádob 1 ks
Kód:  SENSS890
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SRM 1890SS
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02