Obnoviť stránku

Sencor SPT 330

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sencor SPT 330

Prenosný rádioprijímač od spoločnosti Sencor. Zaujme vás moderným valcovitým dizajnom v sivom prevedení. Prijímač obsahuje dva stereofónne reproduktory s výkonom 2 × 10 W a funkciou zvýraznenia basov. Je vybavený prehľadným LCD displejom, čítačkou kariet a USB konektorom. Možno ho tiež ovládať diaľkovým ovládaním. Na pohodlné prenášanie je prijímač vybavený remeňom cez rameno. 

Kľúčové vlastnosti

  • stereofónne reproduktory 2 × 10 W (RMS)
  • podpora ID3 tag
  • podsvietený LCD displej
  • USB konektor a čítačka SD kariet
  • prednastavený ekvalizér

Radiopríjem a prehrávanie

Teleskopická otočná anténa umožňuje prijímať stereofónne FM a AM stanice s 20 predvoľbami. Dané frekvencie sú prehľadne zobrazené spolu s časom na digitálnom, modro podsvietenom displeji, ktorý okrem toho zobrazuje aj ID3 tagy (informácie o prehrávanej skladbe, ako je názov piesne, albumu, meno interpreta a i.).

Ďalej prehráva aj štandardné optické disky ako je CD-R a CD-RW, a to ako v klasických audio súboroch, tak vo formátoch MP3 alebo WMA. Paměť radiomagnetofonu umožňuje programovatelne prehrávať až 20 skladieb pre CD a až 90 ipro MP3, ktoré sa nemôžu vyhľadat nebo preskakovať.

Navyše možno do rádioprijímača pripojiť pamäťový disk cez USB konektor a alebo vložiť pamäťovú SD kartu do čítačky. Užijete si tak možnosti prehrávať vlastné albumy. Maximálna kapacita pripojiteľného USB disku a pamäťovej karty je 16 GB. Nechýba samozrejme aj klasický 3,5 mm jack konektor na slúchadlá a linkový vstup. Pre ešte lepší zážitok z počúvania je rádio vybavené prednastaveným ekvalizérom (Pop, Rock, Klasik, Plochý, Jazz).

Rozmery (š × v × h):

622 × 251 × 230 mm

Hmotnosť:

6,5 kg

Napájanie:

adaptér AC alebo 10 × 1,5 V batérie typu D (nie sú súčasťou batérie)

 

Parametre a špecifikácia

Kód:  JN325s
Produktové číslo:  SPT 330
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07