Obnoviť stránku

SENCOR SPR 3600WH Tlakový multifunkčný hrniec

5 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
117 €

SENCOR SPR 3600WH Tlakový multifunkčný hrniec

Tlakový hrniec Sencor SPR 3600WH vám dokonale uľahčí prípravu pokrmov. Vďaka spôsobu varenia pri vysokom tlaku sa pomocou hrnca skráti doba varenia viac ako o polovicu. Vnútorná nádoba s objemom 5,5 l zaručí pripraviť pokrm pre celú rodinu. Jej nepriľnavý povrch pritom zaisťuje rovnomerný rozvod tepla aj jednoduchú údržbu a je navyše vhodný aj na servírovanie hotového jedla. Hrniec okrem iného umožňuje varenie strukovín, ako sú fazuľa či cícer, bez predchádzajúceho namáčania. Rovnako tak je možné taktiež variť pokrmy aj z tuhých druhov mäsa. Vždy pritom zachováva chuť aj vôňu pripravovaného jedla, šetrí energiu potrebnú na varenie a s jeho pomocou pripravíte jednoducho zdravšie pokrmy.

Kľúčové vlastnosti tlakového hrnca Sencor SPR 3600WH

  • Elektrický tlakový hrniec
  • Skracuje dobu varenia viac ako o polovicu
  • Vnútorná nádoba s objemom 5,5 l a nepriľnavým povrchom
  • Možnosť varenia strukovín bez predchádzajúceho namáčania
  • Zachováva pôvodnú chuť aj vôňu pokrmu
  • Tlakový hrniec disponuje tromi úrovňami tlaku
  • Viacnásobný bezpečnostný systém pre maximálne bezpečné varenie
  • Monitoruje vnútorný tlak a aj teplotu
  • Pri dosiahnutí limitnej hodnoty tlaku automaticky uvoľní paru
  • 14 integrovaných programov s prednastavenou dobou, tlakom aj teplotou
  • Možnosť varenia bez programu s individuálnym nastavením
  • S funkciou odloženého štartu až o 24 hodín
  • S funkciou Keep Warm uchovávajúcou pokrm teplý po dobu až 8 hodín
  • Prehľadný dotykový ovládací panel s digitálnym displejom
  • SENCOR SPR 3600WH s bohatým príslušenstvom
  • Farebné vyhotovenie: strieborno-sivé

S tlakovým hrncom Sencor je varenie maximálne bezpečné

Hrniec SENCOR SPR 3600WH je vybavený tromi úrovňami tlaku, ktoré môžete voliť s ohľadom na pripravované suroviny. Maximálnu bezpečnosť aj pri varení s vysokým tlakom zaisťuje viacnásobný bezpečnostný systém s ventilovými uzávermi. Hrniec inteligentne monitoruje vnútorný tlak a v prípade, že sa vychýli z normálu, tak vás na to upozorní. Ak pritom tlak dosiahne limitné hodnoty, hrniec začne automaticky uvoľňovať paru z dočasných otvorov. Rovnako tak je možné bezpečne uvoľniť tlak z poistného tlakového ventilu. Okrem toho tiež monitoruje teplotu, aby nedošlo k spáleniu pripravovaného pokrmu.

14 prednastavených programov na jednoduchú prípravu pokrmov

Vďaka prehľadnému dotykovému ovládaciemu panelu s digitálnym displejom je možné tlakový hrniec veľmi ľahko obsluhovať a ovládať. Ponúka pritom 14 integrovaných programov, ktoré disponujú prednastavenou teplotou, dobou aj úrovňou tlaku. Bez toho aby ste museli čokoľvek nastavovať, jedným tlačidlom je možné zvoliť smaženie, dusenie, pečenie, varenie v pare, pomalé varenie, špeciálny program na prípravu mäsa, rýb, jogurtov, dezertov, ryže, chleba, cestovín, zeleniny či koláčov. Samozrejmosťou je potom aj varenie bez programu, kedy si hodnoty tlaku, doby i teploty stanovíte sami podľa potreby a tiež môžete zmeniť teplotu aj dobu varenia prednastavených programov.

SENCOR SPR 3600WH vie variť aj bez vás

Ak vás láka predstava, že večer prídete domov z práce a večera bude pripravená, s tlakovým hrncom Sencor to je skutočne jednoduché. Stačí do neho vložiť suroviny, zvoliť program varenia a nastaviť odložený štart, ktorý dovoľuje posunúť začiatok varenia až o 24 hodín. Ak chcete pripraviť pokrm, ktorý nie je dobré ohrievať, zaiste vás nadchne funkcia Keep Warm, ktorá po dokončení varenia uchová pokrm teplý až po dobu 8 hodín.

S bohatým príslušenstvom a veľkou vnútornou nádobou

Aby pre vás príprava pokrmov s tlakovým hrncom bola čo najjednoduchšia, je vybavený bohatým príslušenstvom. Okrem vnútornej nádoby s objemom 5,5 l máte k dispozícii aj naberačku a lyžicu na ryžu, odmernú nádobu, kovovú trojnožku a naparovací nadstavec. Pomocou hrnca tak možno pripraviť rozmanité druhy pokrmov, ktoré uvaríte rýchlo, ľahko a zdravo. Navyše ho vezmete aj kamkoľvek so sebou. Stačí ho zapojiť do elektriky a príprava skvelých jedál môže začať. SENCOR SPR 3600WH je tak skutočne znamenitou voľbou do výbavy každej kuchyne.

Hmotnosť:
5,8 kg


Parametre a špecifikácia

Konektivita

Napájanie Do siete

Typ

Typ Ryžovar, Parný hrniec, Tlakový hrniec, Hrniec s pomalým ohrievaním, Multifunkčný hrniec, Jogurtovač

Objem

Objem 5,5 l

Funkcie

Funkcie Časovač, Udržanie teploty, Termostat, Ochrana pred prehriatím, Displej, Automatické vypnutie, Regulácia teploty, Vyberateľná nádoba, Odložený štart, Automatické programy
Príslušenstvo Lyžica, Odmerka, Naparovací vejár

Ocenenia

Ocenenia Bez ocenení

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Vlastnosti

Príkon 1 000 W
Materiál hrnca Nepriľnavý
Objem 5,5 l

Počet nádob

Počet nádob 1 ks

Vlastnosti a príslušenstvo

Počet ventilov 1
Typ uzáveru Pomocou jednej ruky

Výrobkový rad

Výrobkový rad Sencor

Funkcie

Spôsob prípravy jedla Tlakové varenie, Varenie v pare, Opekanie, Dusenie, Pečenie, Varenie, Pomalý var, Ohrev

Počet programov

Počet programov 14
Kód:  SENTH192
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SPR 3600WH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04