Obnoviť stránku

SENCOR SOI 3312WH Ústna sprcha

3,0 4 hodnotení
Cenová bomba
49,90 € Ušetríte 5,09 €

SENCOR SOI 3312WH Ústna sprcha

Ústní sprcha

Ústna sprcha

Som ústna sprcha SOI 3312WH od Sencor a starám sa o dôkladnú starostlivosť dutiny ústnej

Sencor SOI 3312WH

Záleží mi na tom, aby som sa efektívne starala o stav zubov aj ďasien! Ako ústna sprcha SOI 3312WH bezchybne plním svoj účel a dostávam sa aj do ťažko dostupných miest v medzizubných porastoch, pri líniách ďasien aj k zubným prehĺbeninám. Odstraňujem zvyšky jedla, povlak okolo zuba aj na jazyku. Opakovaním používaním vytváram zdravé a prirodzené podmienky v ústach, kde sú zuby zdravé, lesklé, vitálne a majú prirodzenú belosť. Som veľmi účinná a podporujem prevenciu pri zápale ďasien a paradentóze. Samozrejmosťou je aj efektívna starostlivosť o fixné rovnátka a zubnú náhradu.

Pracujem s 3 režimami a 5 úrovňami tlaku

Chválim sa výkonným chodom, ktorý vytvorí 1 400 pulzov za jednu minútu. Pulzujem vodu pod tlakom 200 – 760 kPa, aby som docielila optimálneho oplachu zubov, ďasien aj jazyka. Padnem každému používateľovi ako na mieru „ušitá“, pretože viem vhodne navoliť úroveň tlaku v 5 stupňoch pre nových aj skúsených používateľov ústnej sprchy. Oplach prispôsobím tak, aby bol vysoko účinný, príjemný a nedráždivý. Vyberte si z troch režimov, ktorými zabezpečím dôkladné čistenie celej ústnej dutiny. Konečný výsledok stojí za to! Budete mať príkladne čisté a zdravé zuby v niekoľkých málo príjemných krokoch.

Režimy delím na:
1. Režim na každodenné čistenie
2. Režim na masírovanie ďasien
3. Režim Fresh na osvieženie a povrchové čistenie

Ústní sprcha
Ústní sprcha

Súčasťou môjho balenia sú 4 vymeniteľné hlavice

Chcem byť funkčnou ústnou sprchou od Sencor, a preto myslím na všetky vaše potreby. So 4 výmennými hlavicami dokážem spoľahlivo vyčistiť zuby, ďasná, jazyk, rovnátka aj zubnú náhradu. Pri čistení nemusíte pozerať na hodinky, po 2 minútach sa automaticky vypínam a počas čistenia pracujem s časovačom Quadpacer, ktorým štyrikrát v priebehu dvoch minút upozorním na prechod do ďalšej časti úst miernou pauzou.

4 vymeniteľné hlavice.

Štandardný nadstavec – každodenná starostlivosť je pre mňa samozrejmosťou!
Ortodontický nadstavec – perfektne, a hlavne komfortne vyčistím fixné rovnátka, zubnú náhradu aj korunky.
Nadstavec na čistenie jazyka – jazyk je najväčším zdrojom chemického procesu, ktorý spôsobuje zápach z úst, preto mám špeciálny nadstavec na super starostlivosť o váš jazyk a tvár.
Nadstavec na čistenie priehlbín – zuby alebo ďasná môžu byť citlivé, či už prirodzene alebo pôsobením vnútorných alebo vonkajších vplyvov, a tak mám tento nadstavec, s ktorým som ohľaduplná k citlivým miestam a dostanem sa aj do obtiažnych miest, ako sú zubné priehlbiny.

Ústní sprcha
Ústní sprcha

Aj s objemom 600 ml som stále kompaktná a ľahká

Nielen, že mám bohaté a praktické príslušenstvo, ale tiež som vybavená nádržkou s objemom 600 ml, ktorá patrí medzi najväčšie vo svojej kategórii. Aj keď mám taký objem, moje rozmery sú stále obdivuhodne skromné a váha nízka. Padnem bezchybne aj do menšej kúpeľne, čo urobí radosť všetkým používateľom. Viem, že je dôležitá aj príjemná manipulácia, a preto mi Sencor pridelil ergonomickú rukoväť, ktorá má rotačnú trysku o 360°, aby ste sa ľahko dostali do všetkých miest v ústach. Verím, že splním mnohé očakávania, poďte si ma vyskúšať!

Technické špecifikácie

  • Objemná nádržka 600 ml
  • 3 čistiace režimy
  • 4 typy výmenných nadstavcov pre 2 osoby
  • 1 400 pulzov za jednu minútu
  • Ponúka reguláciu tlaku v 5 stupňoch 200 – 750 kPa
  • Farebný LED indikátor čistiacich režimov

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Objem nádržky 600 ml (0,6 l)
Vlastnosti Časovač, Režimy čistenia, Displej
Počet programov 3
Kód:  SENUS927
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8590669254927
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07