Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SENCOR SOI 1100SL

4,4 154 hodnotení
37,90 €

SENCOR SOI 1100SL

Ústna sprcha Sencor

Ústna sprcha

Som ústnou pomocníčkou od Sencor a starám sa o prvotriednu starostlivosť dutiny ústnej.

Elektrická ústna sprcha SENCOR SOI 1100SL

Som elektrická ústna sprcha SENCOR SOI 1100SL a zlepšujem stav zubov i ďasien! Bravúrne plním svoju úlohu ústnej sprchy a dostávam sa aj do zle prístupných miest, akými sú medzizubné priestory, línie okolo ďasien a zubné priehlbiny. Zbavujem zuby zvyškov jedla, povlaku okolo zubov aj na jazyku. Pravidelným používaním dosahujem zdravšie ďasná aj zuby, ktoré získajú prirodzenú belosť, lesk a hlavne väčšiu vitalitu. Bežne pomáham pri zápale ďasien, paradentóze a efektívne odstraňujem nečistoty na fixných strojčekoch aj zubných náhradách. K vašej kúpeľni sa môžem zladiť hneď s tromi jemnými farbami.

A aké mám funkcie?

Vytváram prúd vody, ktorým pulzujem viackrát za minútu, čím dosahujem intenzívny nedráždivý oplach zubov a ďasien. V konečnej fáze sú zuby, ďasná, jazyk alebo nos dôkladne vyčistené a pocit v ústach je proste dokonalý. Celý chod ovládam pomocou troch režimov, ktoré majú prednastavenú reguláciu prúdu vody s tlakom až 620 kPa, ktorými splním všetky očakávania. Režimy vždy osvetľujem farebným LED osvetlením, aby ste mali prehľad o tom, aká je moja súčasná činnosť.

Ústna sprcha Sencor
Ústna sprcha Sencor

Režimy delím na:

NORMAL

SOFT

PULSE, ktorý mi pohodlne hlási aj stav batérie


Výbavu mám naozaj rozmanitú, a to s 5 vymeniteľnými nadstavcami

Sencor myslel na všetky vaše potreby a na funkčné vlastnosti ústnej sprchy! Pomocou piatich typov výmenných nadstavcov vyčistím nielen zuby, ďasná, jazyk, strojček na zuby či zubnú náhradu, ale aj nos. Pri čistení nemusíte pozerať na hodinky, pretože sa po dvoch minútach automaticky vypínam. Som jednoducho skvelá a účinná elektrická ústna sprcha!

Ústna sprcha Sencor
Ústna sprcha Sencor

Aké mám nadstavce?

Štandardný nadstavec – každodenná starostlivosť je pre mňa samozrejmosťou!
Ortodontický nadstavec – perfektne a hlavne komfortne s ním vyčistím fixný strojček, zubnú náhradu aj korunky.
Nadstavec na čistenie jazyka – jazyk je najväčším zdrojom chemického procesu, ktorý spôsobuje zápach z úst, preto mám špeciálny nadstavec na extra starostlivosť o váš jazyk a tvár.
 


Nadstavec na čistenie priehlbín – zuby alebo ďasná môžu byť citlivé prirodzene aj pôsobením vnútorných alebo vonkajších vplyvov, a tak mám tento nadstavec, ktorým som ohľaduplná k citlivým miestam a dostanem sa aj do ťažko dostupných miest, akými sú zubné priehlbiny.
Nadstavec na čistenie nosnej dutiny – alergie, práca na stavbách alebo len divoký výlet na bicykli môže naniesť do nosa rad nečistôt, alergénov i prachu. So mnou nie je potrebná kanvička na výplach nosa, pretože to zvládnem špičkovo sama.

Ústna sprcha Sencor
Ústna sprcha Sencor

Moje línie sú parádne prepracované na pohodlné použitie!

Typická ústna sprcha je vyrábaná s hadičkou, ktorá je pripevnená k nádržke na vodu. Týmto spojením zaberá táto sprcha veľa miesta v kúpeľni a nie je ani ideálnou spoločníčkou na cestovanie. Sencor myslel práve na túto problematiku a vyrobil ma s vyberateľnou nádržkou, ktorá má plnenie z dvoch strán a objem krásnych 150 ml na ústnu alebo normálnu vodu. Navyše som ľahká, tichá a ergonomicky tvarovaná, aby som pohodlne padla do každej ruky a čistenie bolo maximálne jednoduché. Vnútri môjho tela mám napájaciu batériu, s ktorou vydržím čistiť až 14 dní pri dennom použití – stačí ma len zabaliť do krásneho puzdra a vyraziť na cesty!

Dôležité informácie

  • 5 typov výmenných nadstavcov
  • Nabíjacia batéria
  • Prevádzka až 14 dní
  • 3 čistiace režimy
  • Ergonomická rukoväť
  • Sieťový adaptér
Ústna sprcha Sencor

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Stolné

Vlastnosti

Objem nádržky 150 ml (0,15 l)
Vlastnosti Časovač, Režimy čistenia, Displej
Počet programov 3
Režimy Jednotný prúd, Masážny
Vhodné na Mostíky, Korunky, Strojček na zuby

Napájanie

Doba nabíjania 8 h
Doba chodu na jedno nabitie 14 d

Balenie

Súčasti balenia Nabíjací stojan, Cestovné puzdro
Kód:  SENES828
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SOI 1100SL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02