Obnoviť stránku

Sencor SNB 6601RD nutri mixér

4,6 21 hodnotení
75,90 €

Sencor SNB 6601RD nutri mixér

Nový, výkonný a v dokonalom dizajne - nutri mixér, ktorý splní všetky vaše očakávania. Jednoduchým stlačením jedného tlačidla premení ovocie, zeleninu, semienka a ďalšie superpotraviny na lahodný koktail, ktorý osvieži a dodá vášmu telu okamžitú energiu aj potrebné živiny. Ani kocky ľadu preň nie sú problém - pridajte ich pár do svojho nápoja a v priebehu niekoľkých sekúnd máte vynikajúce osvieženie počas horúcich letných dní. Na dosiahnutie optimálnych výsledkov je mixér vybavený prednastavenými programami. PULSE na okamžité mixovanie a drvenie ľadu, BLEND na prípravu ovocného smoothie a EXTRA BLEND na prípravu výživného zeleninového smoothie.

Aby nedochádzalo k nežiaducej oxidácii či degradácii enzýmov a vitamínov obsiahnutých v pripravovaných koktailoch, sú antikorové nože mixéra potiahnuté vrstvou titánu. Plastové nádoby sú vyrobené z tritánu. Materiálu, ktorý neobsahuje BPA a zaručuje zvýšenú bezpečnosť pri používaní.  

Kľúčové vlastnosti

  • Výkonný nutri mixér - spracuje cele ovocie, orechy, zeleninu, semienka či kocky ľadu
  • SENCOR® Nutri Smart Blending Technology na dosiahnutie jedinečných výsledkov
  • Prednastavené mixovacie programy - Pulse, Blend, Eta Blend
  • Bezpečnostný mechanizmus umožňuje spustenie len v správnej polohe
  • Nekĺzavá základňa zaručuje zvýšenú bezpečnosť
  • Snímateľné diely môžu byt umývané v umývačke riadu
  • Súčasťou balenia sú dve plastové nádoby z tritánu s objemom 0,8 a 1,0 l, viečko s otvorom na pitie, utesňovacie viečko
  • Šesť nožov z antikorovej ocele, ktoré sú pokryté vrstvou titánu - zabraňuje stratám enzýmov a vitamínov, obmedzuje oxidáciu výživných kokteilov
  • Veľmi vysoký výkon
  • Moderný dizajn

Porcia zdravia na každý deň

Výživné koktaily môžu podporovať zlepšenie kvality spánku, trávenie a zotavenie po športovom výkone. Navyše pomáhajú dodávať energiu vášmu telu počas celého dňa. Konzumácia ovocných smoothie alebo zeleninových pyré je jednoduchým, príjemným a hlavne prirodzeným spôsobom, ako doplniť hladinu vitamínov a enzýmov.  

Parametre a špecifikácia

Príkon a rýchlosť

Príkon 1 200 W
Počet rýchlostí 3

Vlastnosti

Vhodné pre Smoothie, Pyré, Drvenie ľadu
Funkcie Pulzná funkcia
Objem nádoby 1 l
Materiál nádoby Tritan

Príslušenstvo

Príslušenstvo Prenosná fľaša
Počet nádob 2 ks
Kód:  SEMS005
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  41005514
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11