Obnoviť stránku

SENCOR SMW 5017WH

4,6 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SENCOR SMW 5017WH

Mikrovlnná rúra

Som Sencor mikrovlnná rúra

Sencor SMW 5017WH

Prichádzam k vám ako mikrovlnná rúra SMW 5017WH, ktorá pracuje s objemom 17 l a chváli sa prima mikrovlnným výkonom 800 W. Mám skvelé funkcie, ktoré ku kvalitnej mikrovlnke skrátka patria, a ešte niečo navyše. Vyskúšajte ma! Sencor ma vyrobil s jednoduchým ovládaním, LED panelom a ôsmimi automatickými programami. Doplňte svoju kuchyňu o výkonnú mikrovlnku a vyberte si z troch decentných farieb.

Mám 8 automatických programov a funkciu odloženého štartu

Už nemusíte premýšľať nad tým, aký čas alebo výkon musíte zvoliť na správny ohrev. Som mikrovlnná rúra, ktorá všetky tieto hodnoty nastavuje automaticky. Som mimoriadne schopná a spoľahlivá! Cez LED panel a pomocou hodín môžete sledovať celý môj proces a otočným regulátorom nastavovať programy aj funkcie. Mám 5 stupňov mikrovlnného výkonu, 3 režimy na rozmrazovanie a 8 automatických programov na hociktorú pochúťku, ako jenapríklad popcorn. No a keď k tomu pridám ešte funkciu odloženého štartu a časovača do 60 minút, tak máte voľbu jasnú. Objavte výhody kvalitnej mikrovlnnej rúry SMW 5017WH od Sencoru.

Mikrovlnná rúra
Mikrovlnná rúra

Disponujem nízkou hlučnosťou, len 65 dB(A)

S radosťou sa rozlúčite so svojou starou mikrovlnkou. Sencor ma vyrobil s nízkou hodnotou hluku, pri maximálnom výkone dosahujem iba 65 dB(A). Moju prevádzku ani nepostrehnete a po skončení ohrevu vás upozorním zvukovou signalizáciou. Tichá prevádzka a inteligentné funkcie ma robia super mikrovlnnou rúrou na rýchle aj dlhšie ohrievanie. Verte mi, zvyknete si na mňa veľmi rýchlo!


Bezpečná prevádzka je samozrejmosťou

Umožňujem skvelú viditeľnosť a kontrolu v každom kroku! Rovnomerne šírim mikrovlny aj osvetlenie vo vnútornom priestore, aby ste mali pod kontrolou celý priebeh ohrevu, varenia aj rozmrazovania. Som bezpečná aj pre malé zvedavé ruky. S detskou poistkou nedôjde k nechcenému spusteniu, otvoreniu alebo k zmene nastavených hodnôt/funkcií. Užite si jednoduchú manipuláciu a maximálne bezpečnú prevádzku Sencor mikrovlnnej rúry SMW5017WH.



Mikrovlnná rúra

Technická špecifikácia

  • Detská poistka
  • Funkcia odloženého štartu
  • 8 automatických programov
  • Funkcia rýchleho ohrevu
  • Po ukončení programu zaznie zvukový signál
  • Rukoväť na otváranie dvierok
Mikrovlnná rúra


Parametre a špecifikácia

Vyhotovenie mikrovlnnej rúry

Umiestnenie Voľne stojaca
Farba Biela
Otváranie dvierok Do strany

Rozmery mikrovlnnej rúry

Vonkajšia výška 25,6 cm
Vonkajšia šírka 45,1 cm
Vnútorná hĺbka 35,4 cm

Funkcie a ovládanie mikrovlnnej rúry

Ovládanie Manuálne

Výkonnostné charakteristiky mikrovlnnej rúry

Dizajn

Dizajn Klasický
Kód:  SEMW006
Produktové číslo:  SMW 5017WH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19