Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SENCOR SMW 4317SS

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SENCOR SMW 4317SS

Mikrovlnná trouba

Sencor | Mikrovlnná rúra | SMW 4317SS

Som Sencor mikrovlnná rúra SMW 4317SS

Sencor SMW 4317SS

Mojou prácou je uľahčiť proces varenia a zastať funkciu sporáka alebo rúry, ak je to v mojich mikrovlnných silách. Som komfortným, a predovšetkým rýchlym riešením! Zaraďujem sa medzi mikrovlnné rúry Sencor a ponúkam slušný výkon 700 W, objem 17 l. Môj objem mi dovoľuje pojať aj väčšie taniere a misky s priemerom 25 cm. Veľkou prednosťou je aj moje telo z nehrdzavejúcej ocele, ktoré je odolné a kvalitné, aby som si mohla dopriať dlhú životnosť a pristala každému interiéru.

Deväť prevádzkových režimov zvládam ľavou zadnou

Ste mašrktní? Vôbec si nemusíte lámať hlavu s dlhými prípravami! Zvládnem pripraviť rôzne pokrmy s mnohými chuťami. Som mikrovlnná rúra SMW 4317SS a mám 9 prevádzkových režimov. Dokážem s nimi skvele pracovať a v okamihu ohriať jedlo, rozmraziť potraviny, grilovať s výkonom 900 W, ale aj variť v troch kombinovaných režimoch. Na jednoduchú používateľskú obsluhu si zvyknete raz dva, pretože mám iba dva ovládacie gombíky, s ktorými mi nastavíte režim i čas ohrevu do 30 minút.

Mikrovlnná rúra
Mikrovlnná rúra

Som pyšná na svoj tichý chod 58 dB (A)

Máte chuť na dobrý popcorn k večernému filmu? Nenechajte sa rušiť a dajte mi prípravu popcornu na starosť. Budete nastavovať ucho, aby ste postrehli môj chod. Na mikrovlnnú rúru som dosť tichá len 58 dB (A), takže ma môžete pokojne spúšťať v akúkoľvek hodinu bez toho, aby ste narušili beh domácnosti. Po skončení sa ohlásim jemným zapípaním.

Starám sa o bezpečný chod

Podstatou každého spotrebiča je okrem výkonu aj bezpečný chod. Rovnomerne šírim mikrovlny, aby som rovnomerne ohriala, či rozmrazila akékoľvek jedlo. Umožňujem sledovať celý chod na vlastné oči prostredníctvom vnútorného osvetlenia. A tiež sa môžete spoľahnúť, že so mnou len tak niekto nepohne, pretože som dokonale stabilná.

Mikrovlnná rúra

Technická špecifikácia

  • Objem 17 l
  • 9 prevádzkových režimov
  • Tri režimy kombinovaného varenia
  • Režim grilu
  • Funkcia rýchleho a hygienického rozmrazenia
  • Zvukové upozornenie označujúce ukončenie program
Mikrovlnná rúra

Parametre a špecifikácia

Vyhotovenie mikrovlnnej rúry

Umiestnenie Voľne stojaca
Farba Strieborná
Otváranie dvierok Do strany

Rozmery mikrovlnnej rúry

Vonkajšia výška 26,2 cm
Vonkajšia šírka 45,2 cm
Vonkajšia hĺbka 35,5 cm

Funkcie a ovládanie mikrovlnnej rúry

Ovládanie Manuálne
Vlastnosti a funkcie Rozmrazovanie

Výkonnostné charakteristiky mikrovlnnej rúry

Príkon 1 200 W
Výkon grilu 900 W

Dizajn

Dizajn Klasický

Príslušenstvo mikrovlnnej rúry

Príslušenstvo Otočný tanier
Kód:  SEMW009
Produktové číslo:  SMW 4317SS
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07