Obnoviť stránku

Sencor SMW 3717

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sencor SMW 3717

Mikrovlnná rúra Sencor SMW 3717 je modernou mikrovlnnou rúrou, ktorá prináša inovácie do vašej kuchyne. Obsahuje všetky klasické funkcie, avšak pridáva aj hneď niekoľko moderných vychytávok, s ktorými bude príprava pokrmov pre celú rodinu úplnou hračkou a z varenia sa stane potešenie.

Veľký objem a inteligentné ovládanie

Keďže je občas potrebné pripraviť skutočne veľkú porciu jedla, prichádza Sencor SMW 3717 s veľkým objemom 17 l, ktorý bude určite stačiť aj na varenie pre početnú rodinu, či nečakanú návštevu. Vďaka bielo lakovanému vrchnému aj vnútornému plášťu perfektne vyzerá a navyše ponúka mnoho inteligentných ovládacích prvkov, ktoré vám používanie zariadenia uľahčia.

Okrem digitálneho ovládania ide predovšetkým o funkciu predprogramovaného varenia, pričom jednotlivých programov je hneď 8. S pomocou 5 úrovní mikrovlnného výkonu si teda môžete jednoducho nastaviť, akou mierou budú vaše pokrmy varené a ohrievané. Aby ste pritom nič nepripálili, je pre vaše potreby pripravený časovač s 60 minútovým rozpätím, akustická signalizácia dokončenie programu a dokonca detská poistka, aby nedošlo k zraneniu vašich ratolestí, aj vás samých.

Parametre a špecifikácia:

Objem:
17 l

Výkon:
700 W

Funkcia:
Mikrovlnný ohrev
Vonkajší aj vnútorný plášť s bielym lakom
Digitálne ovládanie
Predprogramované varenie (8 menu)
Automatické rozmrazovanie
Funkcia rýchleho spustenia
Hodiny
60-minútový časovač
5 úrovní mikrovlnného výkonu
Akustická signalizácia
Detská poistka
Integrované držadlo na otváranie dvierok

Farebné vyhotovenie:
Biele

Rozmery (V x Š x H):
26 × 45,5 × 35 cm

Kód:  EAV2004f
Produktové číslo:  SMW3717
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12