Obnoviť stránku

Sencor SMS C203V

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sencor SMS C203V

Neodmysliteľnou súčasťou firemných prezentácií sa čím ďalej tým viac stáva aj kvalitné plátno, na ktoré môžete svoju prácu premietať pred zrakmi širšieho publika. Na to myslí aj spoločnosť Sencor, ktorá prichádza s plátnom SMS C203V. Vďaka nemu sa vaše prezentácie posunú o ďalšiu priečku vyššie, a vy tak môžete začať zbierať plody svojho úsilia. Možnosti využitia tohto plátna sú ale širšie. Využiť ho možno tiež k premietaniu fotografií, môžete z neho urobiť súčasť domáceho kina alebo vniesť do hrania počítačových hier úplne nový rozmer.

Záleží len od vás, ako s plátnom naložíte. Po vybalení stačí jednoducho pripevniť oceľový tubus, v ktorom sa plátno nachádza, k stene či stropu, zatiahnuť za praktické pútko a plátno stiahnuť. Rozmery plátna 203 × 152 cm poskytnú projektoru dostatok priestoru na premietanie. Po jeho skončení stačí rýchlejšie trhnúť smerom dole a plátno sa samo navinie späť, takže vám nebude v ničom prekážať.

 

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia

Typ plátna Roletové

Rozmery plátna

Uhlopriečka plátna 100 " (254 cm)
Pomer strán 4:3
Kód:  WX710f
Produktové číslo:  SMSC203V
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07