Obnoviť stránku

Sencor SMS 3012GR

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sencor SMS 3012GR

Dokonale oholená tvár je jednou z hlavných predností každého pravého muža. Užívajte si jednoduché holenie takmer kdekoľvek. Vaša pokožka bude vždy jemne oholená a vy sa nebudete musieť strachovať bolestivého podráždenia. Holiaci strojček z dielne spoločnosti Sencor prináša do vašich rúk zariadenie, v ktorom sa spojila kvalitná práca s nízkou cenou.

Kľúčové vlastnosti

  • Možno využívať bez pripojenia napájacieho kábla
  • Ľahké nabíjanie prostredníctvom USB
  • Možné navoliť požadované napätie
  • Integrovaný zámok proti nechcenému spusteniu
  • Ergonomický tvar pre lepšie držanie
  • Veľmi tichý chod

Tiché holenie

Tento unikátny prístroj vás oholí bez používania napájacej šnúry. Do prístroja bol integrovaný nabíjací akumulátor, ktorý vám zaručí až 45 minút holenia. Na plné nabitie batérie si budete musieť počkať iba 8 hodín. Energiu doplníte pomocou USB portu 2.0 alebo 3.0 napríklad z vášho počítača. Ergonomický tvar prístroja vám skvele padne do ruky. Sami si môžete zvoliť napätie vyvíjané strojčekom z intervalu 100 - 240 V. Po skončení výkonu jednoducho zaistíte prístroj pomocou zámku proti nechcenému spusteniu. Iste vás ohromí veľmi tichý chod strojčeka a bezchybne jemné oholenie.

 

Parametre a špecifikácia

Holiaci mechanizmus

Holiaci mechanizmus Planžetový

Napájanie

Napájanie Batériové
Doba chodu 44,12 min
Doba nabíjania 7,84 h

Farba

Farba Zelená
Kód:  EAV2334p
Produktové číslo:  41000271
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08