Obnoviť stránku

Sencor SMP 5004 PRO

4,5 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sencor SMP 5004 PRO

Inovatívne multimediálne centrum Sencor SMP 5004 PRO pracuje na báze integrovaného systému domáceho kina KODI. Na tomto prístroji prehráte čokoľvek od filmov po rozprávky. Samozrejmosťou je prehrávanie 4K a 3D, pripojenie na sieť WiFi a možnosť prehliadania webových stránok. S týmto multimediálnym centrom je možné prehrávať titulky a dokonca ich aj nastavovať (napríklad zmeniť parametre farieb, veľkosti, pozície a synchronizácie). Spoločne s internetovým prehliadačom môžete prezerať e-maily, galériu obrázkov, sledovať videá, počúvať hudbu a v neposlednom rade tiež spravovať najrôznejšie súbory.


Sencor SMP 5004 PRO

Užite si filmy a inú zábavu z PC vo veľkom

Mať možnosť sa od počítača presunúť do obývačky k televízoru, a tam v pokoji sledovať video alebo počúvať hudbu, je určite snom každého z nás. K tomuto účelu dobre poslúži multimediálne centrum Sencor SMP 5004 PRO, ktoré môže byť adaptérom prepojené s vaším televízorom a vy si tak to, čo ste doteraz mohli sledovať len na displeji počítača, môžete konečne užiť na veľkej televíznej obrazovke.

Kód:  MM310q
Produktové číslo:  SMP 5004 PRO
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08