Obnoviť stránku

Sencor SMC 4300BR

4,6 10 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
79,90 €

Sencor SMC 4300BR

Hoci Sencor SMC 4300BR CD spadá do kategórie mikrosystémov, jeho výkon a kvalita reprodukcie sú nadpriemerné. Disponuje celkovým výkonom 30 W a v dnešnej skôr beznosičovej dobe poteší aj možnosť prehrávať audio CD, a to aj tie vypaľované. K dispozícii je aj vstup na USB (napríklad na flash disk s vašou hudobnou knižnicou vo formáte MP3), cez ktorý navyše môžete celý mikrosystém nabíjať. Samozrejmosťou je tiež digitálne FM rádio alebo možnosť bezdrôtového spárovania cez Bluetooth. Príjemnou čerešničkou na torte je potom moderný, jednoduchý vzhľad.


Mikrosystém Sencor SMC 4300BR

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Kvalitný zvuk a moderný dizajn

Striedmy moderný hliníkový dizajn mikrosystému Sencor SMC 4120B CD v sebe skrýva veľmi solídne zvukové podanie, ktoré vás rozhodne nesklame. Ponúka hutné, temné basy aj výšky, ktoré krištalicky zvonia. Pre rýchle nastavenie je pripravená pätica módov – plochý, vážna hudba, pop, rock, jazz – už vopred nastavené podľa potrieb daného žánru.


Vychutnajte si bezdrôtové počúvanie hudby

Okrem prehrávania CD a FM rádia môže byť zdrojom hudby aj váš mobilný telefón. Vďaka modernej technológii Bluetooth je vzájomné prepojenie mikrosystému Sencor s inteligentným telefónom otázkou iba niekoľkých sekúnd. Vy si tak budete môcť vychutnať svoju obľúbenú hudbu v dokonalom zvukovom podaní.

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Reproduktory Externý
Výkon 30 W

Rádio

Typ tunera FM, RDS
Počet predvolieb 40 ×

Pripojenie a prehrávanie

Prehrávané médiá CD, USB flash disk
Vstupy USB
Konektivita S Bluetooth
Podporované audio formáty MP3
Vlastnosti a funkcie Diaľkové ovládanie

Rozmery a hmotnosť

Šírka prehrávača 180 mm
Výška prehrávača 135 mm
Hĺbka prehrávača 245 mm
Šírka reproduktorov 155 mm
Výška reproduktorov 254 mm
Hĺbka reproduktorov 129 mm
Hmotnosť 4,2 kg

Farba

Farba Čierna, Strieborná
Kód:  SM200a3
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SMC 4300BR
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19