Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Sencor SKS 5700

4,7 45 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sencor SKS 5700

Sencor SKS 5700 je sklopná kuchynská váha, ktorá je určená pre montáž na stenu.Váha je veľmi skladná, pretože hĺbka sklopenia je len 7 cm.Vyrobená je z tvrdeného bezpečnostného skla pre ľahkú a hygienickú údržbu.Okrem váženia do 3 kg s presnosťou na 1 gram vám ponúka aj ďalšie praktické funkcie ako sú hodiny či časovač s alarmom.Výslednú váhu uvidíte na veľkom LCD displeji, ktorý zároveň slúži ako indikátor preťaženia alebo slabé batérie.
Váha disponuje špeciálnou funkciou Tara, ktorá pri vážení odčíta hmotnosť misky alebo ponúka možnosť postupného dovažovania.Váha sa veľmi ľahko a intuitívne ovláda pomocou dotykových ovládacích senzorov.Pri nečinnosti sa automaticky vypne, čo výrazne šetrí batérie, ktoré sú súčasťou balenia.Na váhu môžete klásť nádoby s priemerom až 20 cm.Vďaka montáži na stenu budete mať váhu vždy po ruke a ešte sa stanú dizajnovou ozdobou vašej kuchyne.
Parametre a špecifikácia:
Vlastnosti:
Extra veľký LCD displej (72 x 35 mm)Tvrdené bezpečnostné sklo (4 mm)Funkcia nulovania hmotnosti nádoby (Tara)Funkcia postupného dovažovaniaMožnosť voľby jednotiek (g/lb.oz)Indikácia slabej batérie a preťaženiaAutomatické vypnutie pri nečinnostiPrídavné funkcie: hodiny, časovač s alarmom
Váživosť:
do 3 kg s presnosťou 1 g
Napájanie:
2 x AAA 1,5 V batérie
Rozmery:
158 x 225 x 286 mm
hĺbka sklopenia iba 7 cm
hmotnosť 560 g

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Strieborná

Typ

Typ Digitálna
Vyhotovenie Závesná
Dizajn Klasický

Vlastnosti

Max. nosnosť 3 kg
Presnosť váženia 1 g
Jednotka Gram, Unca, Libra
Vlastnosti Dotykové ovládanie
Funkcie TARE, Voľba jednotiek, Automatické vypnutie

Materiál

Materiál Sklo, Kov

Rozmery

Šírka 15,8 cm
Výška 28,6 cm
Hĺbka 22,5 cm

Balenie

Obsah balenia Batéria

Batéria

Typ batérií AAA
Počet batérií 2 ks
Kód:  EAV414d
Produktové číslo:  SKS5700
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12