Obnoviť stránku

SENCOR SHS 3000BK

5 1 hodnotení
15,90 €

SENCOR SHS 3000BK

Konečne vlny na prvýkrát. Kulma na vlasy Sencor je súčasťou výbavy tých žien, ktoré si vo vlasoch chcú vyčariť krásne vlnité lokne bez toho, aby museli tráviť čas u kaderníka. Veľkosť hlavice 19 mm je známkou toho, že patrí k širokým kulmám, ktoré sú optimálne najmä pre dlhé vlasy. Pozitívnou vlastnosťou tejto kulmy je aj bleskový čas zahriatia, SENCOR SHS 3000BK je tak už za 60 s pripravená pomôcť vytvoriť ten najlepší účes, čo je skôr než po ráne vyskočíte z pyžama. Aby ste mali istotu, že finálny výsledok bude úplne dokonalý, zregulujte si teplotu kulmy na vlasy podľa aktuálneho stavu vlasov a ich typu. Poddajné a jemné vlasy dobre reagujú pri nižšej teplote, naopak husté a nepoddajné vlasy vyžadujú vyššiu teplotu kulmy.

  • Studený hrot na bezpečnú a pohodlnú obsluhu
  • Počet voliteľných teplôt: 2
  • Kulma na vlny sa nahrieva 60 s
  • Automatické vypnutie kulmy v prípade nečinnosti
  • Prívodný kábel má dĺžku 1,7 m
  • Priemer kulmy na vlasy: 19 mm

Inteligentné funkcie na komfortnú obsluhu kulmy SENCOR SHS 3000BK

Veľkou výhodou kulmy na vlasy je tiež studený hrot, ktorý stabilne udržuje chladnú špičku hlavy prístroja a úchop kulmy je tak komfortný a zároveň bezpečný. V jej vybavení sa nachádza aj kefa, takže môžete byť každý deň iná. S poistkou vo forme automatického vypnutia už sú navyše nepodstatné všetky obavy, že odídete z bytu a zabudnete na vypnutie kulmy. Automaticky sa po určitom čase vypne. Žiadny diskomfort nespôsobí ani prívodný kábel, je totiž dlhý 1,7 m, nie je tak nutné stáť celý čas pri kulmovaní tesne pri zásuvke. Nespomenutý nezostane ani páčivý dizajn, vďaka ktorému sa bude kulma na polici v kúpeľni perfektne vynímať.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Doba nahriatia 60 s
Príkon 400 W
Počet teplôt 2
Dĺžka prívodného kábla 1,7 m
Priemer 19 mm

Funkcie a príslušenstvo

Typ nadstavca Kefa
Funkcie a príslušenstvo Automatické vypnutie, Studený hrot

Farba

Farba Čierna
Kód:  SENKV699
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SHS 3000BK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06