Obnoviť stránku

Sencor SHD 8270VT

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sencor SHD 8270VT

Sencor SDH 8270T je veľmi výkonný fén, ktorý vám počas krátkej chvíle dokáže perfektne vysušiť vlasy alebo vytvoriť dokonalý účes podľa vašich predstáv. Môžete si na ňom zvoliť ľubovoľné nastavenie medzi 2 rýchlosťami a 3 stupňami teploty. Sušič je vybavený profesionálnym AC motorom, ktorý je chránený tepelnou poistkou proti jeho prehriatiu. Má ergonomicky tvarovanú rukoväť s optimálnym rozložením ovládacích prvkov ako pre pravákov aj ľavákov. Jeho veľkou prednosťou je vykurovacia špirála v tvare vlniek, ktorá vaše vlasy plne ochráni pred poškodením extrémne horúcim vzduchom.

Kľúčové vlastnosti

  • Funkcia ionizácie
  • Funkcia Cool Shot
  • Závesné pútko
  • Dlhý prívodný kábel
  • Tepelná poistka proti prehriatiu
  • Výkonný motor

Hladšie a jemnejšie vlasy

Sencor SDH 8270VT disponuje funkciou ionizácie, ktorá generuje negatívne ióny, a tak redukuje statickú elektrinu. Vaše vlasy sú potom hladšie, lesklejšie, nekrepatia sa a lepšie sa rozčesávajú. Ďalšou užitočnou funkciou je studený vzduch pre rýchlu a účinnú fixáciu a modeling účesu. Fén sa vám bude tiež ľahko čistiť, a to vďaka odnímateľnej zadnej mriežke. Medzi jeho príslušenstvom nájdete vzduchovú trysku a veľmi obľúbený objemový difuzér.

Doplňujúce informácie:

Rozmer:
230 × 91 × 275 mm

Rozmer s nasadenou tryskou:
290 × 91 × 275 mm

Rozmer s nasadeným difuzérom:
303 × 121 × 275 mm

Hmotnosť:
731 g

 

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Ionizácia, Studený vzduch

Vlastnosti

Príkon 2 200 W
Počet rýchlostí 2
Počet teplôt 3
Dĺžka prívodného kábla 3,5 m
Nadstavce Difuzér

Farba

Farba Čierna
Kód:  EAT3223r
Produktové číslo:  41004847
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14