Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Sencor SHD 7220VT

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sencor SHD 7220VT

Fén Sencor SHD 7220VT fialovo-bielej farby sa dokonale stará o vaše vlasy vďaka celej rade skvelých funkcií, ktoré ponúka. Vyniká svojou kvalitou, silným výkonom a jednoduchou obsluhou. Sušič vlasov ponúka dve rýchlosti a tri stupne teploty pre nastavenie ideálnej kombinácie pre váš typ vlasov. Jeho chod zabezpečuje tichý a výkonný DC motor. Fén je opatrený topnou špirálou v tvare vlniek, ktorá chráni vlasy pred poškodením extrémne horúcim vzduchom a zaručuje udržanie konštantnej teploty po celú dobu sušenia.
Veľkou prednosťou je antibakteriálna povrchová úprava a ergonomicky tvarovaná rukoväť s ovládacími prvkami pre pravákov aj ľavákov, ktorá spoločne s nízkou hmotnosťou prístroja a dlhým káblom zaručuje pohodlnú manipuláciu. Sklopná rukoväť fénu vám umožní jednoduchšie skladovanie a cestovanie. Praktické je aj závesné očko pre zavesenie fénu.

Kľúčové vlastnosti

  • 3 stupne nastavenia teploty
  • 2 rýchlosti
  • antibakteriálna povrchová úprava
  • ergonomicky tvarovaná rukoväť
  • sklopná rukoväť pre jednoduchšie skladovanie a cestovanie
  • ionizácia
  • funkcia studený vzduch
  • odnímateľná dvojprúdová vzduchová tryska

Užitočné funkcie

Fén disponuje výbornou funkciou ionizácie, ktorá vďaka záporným iónom redukuje elektrostatický náboj. Vlasy sú hladké, lesklé, nekrepatia sa a ľahko sa rozčesávajú. Dalšou skvelou funkciou je studený vzduch pre rýchlu fixáciu a modeling účesu. Nechýba ani odnímateľná dvojprúdová vzduchová tryska umožňujúca úsporu času až 30 %. Zadná mriežka proti zachytávaniu vlasov vám umožní jednoduché čistenie fénu. Tento kvalitný a funkčný fén je tou správnou voľbou pre dokonalú starostlivosť o vaše vlasy.
Doplňujúce informácie:
Rozmery:
17,8 × 8,1 × 25,5 cm
Hmotnosť:
470 g
Farba:
Fialová/biela
Príslušenstvo:
Vzduchová tryska

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Ionizácia, Studený vzduch

Vlastnosti

Príkon 1 500 W
Počet rýchlostí 2
Počet teplôt 3
Dĺžka prívodného kábla 1,7 m
Vlastnosti Cestovná verzia

Farba

Farba Biela
Kód:  EAT3223p
Produktové číslo:  SHD7220VT
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18