Obnoviť stránku

SENCOR SHD 7200GD

4,2 8 hodnotení
17,90 €

SENCOR SHD 7200GD

Styling ako od odborníka zo salónu? Vaše prianie vám vyplní fén na vlasy Sencor. Získa si vás svojou jemnou a šetrnou starostlivosťou o vlasy. Fén na vlasy s precíznym vyhotovením je doplnený praktickými funkciami, ako je ionizácia a studený vzduch. Sušič na vlasy disponuje výkonným motorom s dlhou životnosťou a príkonom 2000 W. Je charakteristický 2 rýchlosťami prúdenia vzduchu a 3 úrovňami teploty. Súčasťou balenia je koncentrátor a difuzér. Difuzér je ideálnym riešením na rovnomerné rozptýlenie vzduchu okolo kaderí. Zaisťuje sušenie pripomínajúce prirodzený proces, tým pomáha potláčať krepovatenie vlasov a vytvorí dokonalý konečný výsledok. Stylingový koncentrátor vďaka dômyselnej konštrukcii vytvára vysokorýchlostný prúd vzduchu, a tak ľahko vytvarujete účes po jednotlivých častiach bez porušenia existujúceho účesu.

Fén na vlasy SENCOR SHD 7200GD Bočný pohľad
Fén na vlasy SENCOR SHD 7200GD Vlastnosti/technológia

Zásadné vlastnosti fénu na vlasy SENCOR SHD 7200GD

  • Fén na vlasy Sencor sa postará o to, aby boli vaše vlasy krásne, lesklé a zdravé
  • Umocní hladkosť a jemnosť vašich vlasov vďaka ionizácii
  • Spoľahlivý motor s príkonom 2000 W
  • Pýši sa 2 rýchlosťami prúdenia vzduchu a 3 úrovňami teploty
  • Studený vzduch na dokonalú fixáciu účesu
  • Nadstavce v balení: koncentrátor a difuzér
  • Dĺžka prívodného kábla má 1,8 m
  • Kompaktná cestovná verzia
  • Obsahom balenia je tiež pútko na zavesenie
  • Vyhotovenie dopĺňa biela farba

Ióny na lesk bez krepovatenia

Fén na vlasy Sencor predstavuje kombináciu štýlového vzhľadu a funkcií na starostlivosť o vaše vlasy. Fénovanie vlasov je nutným krokom na získanie hladkého základu pred ďalšou úpravou vlasov. Sušič vlasov Sencor je kľúčom k dokonalým vlasom s hladkým a zdravým vzhľadom, a to vďaka ionizácii. Fén na vlasy s ionizátorom pracuje s negatívne nabitými iónmi, ktoré udržujú vlasy vláčne a zabraňujú ich krepovateniu a vysúšaniu. Ich použitie tak zaistí, že vlasy budú lesklé, jemné a prirodzene krásne. Tlačidlo na prúd studeného vzduchu je ideálnym riešením na záverečnú fixáciu účesu, pretože vlasy nezaťaží ani neprehreje. V balení je okrem samotného fénu na vlasy Sencor a nadstavcov obsiahnuté ďalšie príslušenstvo, konkrétne pútko na zavesenie.

Fén na vlasy SENCOR SHD 7200GD Príslušenstvo

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Ionizácia, Studený vzduch

Vlastnosti

Príkon 2 000 W
Počet rýchlostí 2
Počet teplôt 3
Dĺžka prívodného kábla 1,8 m
Nadstavce Koncentrátor, Difuzér
Vlastnosti Cestovná verzia

Príslušenstvo

Príslušenstvo Pútko na zavesenie

Farba

Farba Biela
Kód:  SENFV411
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SHD 7200GD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09