Obnoviť stránku

SENCOR SHD 6800RG

4,5 9 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
23,90 €

SENCOR SHD 6800RG

Styling ako zo salónu? Presne také výsledky dosiahnete pomocou fénu na vlasy Sencor. Zaistí vám jemnú a šetrnú starostlivosť o vlasy. Kvalitné vyhotovenie fénu na vlasy dopĺňajú nadstavbové funkcie, ku ktorým patria ionizácia a studený vzduch. Sušič na vlasy ponúka spoľahlivosť vďaka výkonnému motoru s dlhou životnosťou a príkonu 2300 W. Môže sa pochváliť 2 rýchlosťami prúdenia vzduchu a 3 úrovňami teploty. V balení sa nachádza koncentrátor a difuzér. Difuzér je ideálnym riešením na rovnomerné rozptýlenie vzduchu okolo kaderí. Pripomína prirodzené sušenie, tým zabráni krepovateniu vlasov a vytvorí dokonalý konečný výsledok. Dobre vymyslený dizajn stylingového koncentrátora zaisťuje vysokorýchlostný prúd vzduchu, čo vám umožní zvoliť stratégiu tvarovania účesu po jednotlivých sekciách bez porušenia existujúceho účesu.

Fén na vlasy SENCOR SHD 6800RG Bočný pohľad
Fén na vlasy SENCOR SHD 6800RG Vlastnosti/technológia

Kľúčové vlastnosti fénu na vlasy SENCOR SHD 6800RG

  • Fén na vlasy Sencor vám zaistí efektívne a rýchle sušenie
  • Vlasy budú žiariť hladkosťou a jemnosťou vďaka ionizácii
  • Spoľahlivý motor s príkonom 2300 W
  • Je doplnený 2 rýchlosťami prúdenia vzduchu a 3 úrovňami teploty
  • Studený vzduch na dokončenie účesu
  • Nadstavce v balení: koncentrátor a difuzér
  • Obsahom balenia je tiež pútko na zavesenie
  • Jeho vzhľad dopĺňa ružová farba

Ióny pre vlasy plné života

Fén na vlasy Sencor vás presvedčí svojím dizajnom a funkciami, ktoré sa budú starať o vaše vlasy. Prvým krokom k dokonalému účesu je práve fénovanie vlasov na vytvorenie hladkého základu, ktorý je dôležitý pred ďalšími úpravami vlasov. Sušič vlasov Sencor je kľúčom k hladkým a jemným vlasom vďaka ionizácii. Fén na vlasy s ionizátorom funguje na princípe negatívne nabitých iónov, ktoré dokážu vlasy hydratovať a zamedzujú nechcenému vysúšaniu a krepovateniu. Vlasy si tak udržia svoju jemnosť, lesk a prirodzenú krásu. Na perfektnú fixáciu účesu je určené tlačidlo na prúd studeného vzduchu. V balení je okrem samotného fénu na vlasy Sencor a nadstavcov pridané ďalšie príslušenstvo, konkrétne pútko na zavesenie.

Fén na vlasy SENCOR SHD 6800RG Príslušenstvo

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Ionizácia, Studený vzduch

Vlastnosti

Príkon 2 300 W
Počet rýchlostí 2
Počet teplôt 3
Nadstavce Koncentrátor, Difuzér

Príslušenstvo

Príslušenstvo Pútko na zavesenie

Farba

Farba Ružová
Kód:  SENFV091
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SHD 6800RG
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03