Obnoviť stránku

Sencor SHD 6600V

4,6 196 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
14,90 €

Sencor SHD 6600V

Fén na vlasy Sencor SHD 6600V čierno-fialovej farby sa dokonale stará o vlasy vďaka nastaviteľnej teplote vzduchu, jeho optimálnemu prúdeniu a voliteľnej rýchlosti vzduchu. Pre ideálnu kombináciu pre váš typ vlasov si môžete vybrať z dvoch rýchlostí a troch stupňov teploty. Fén vyniká svojím silným výkonom, ultraľahkou konštrukciou a pohodlnou manipuláciou. Vaše vlasy vysušíte veľmi rýchlo a docielite krásny účes. Použiť môžete funkciu studený vzduch, ktorá vám umožní rýchle spevnenie a modelovanie účesu. Odnímateľná vzduchová tryska vám zaistí optimálny prúd vzduchu do požadovaných miest.

Kľúčové vlastnosti

  • Ultraľahká konštrukcia
  • 3 stupne nastavenia teploty
  • 2 rýchlosti
  • Studený vzduch
  • Vzduchová tryska
  • Pogumovaná zadná časť rukoväti
  • Závesné očko

Jedinečné vybavenie

Veľkou prednosťou je funkčný dizajn a ergonomicky tvarovaná rukoväť, ktoré spoločne s dlhým káblom zaručujú komfortnú manipuláciu. Pogumovaná zadná časť rukoväti umožňuje pohodlné držanie sušiča, gumové ochranné bočné nárazníky zabraňujú jeho odretiu. Veľmi praktické je aj závesné očko na zavesenie fénu, vďaka čomu ušetríte miesto v skrinke. Odnímateľnú zadnú mriežku proti zachytávaniu vlasov môžete jednoducho zložiť a fén ľahko vyčistiť. Tento výkonný funkčný fén je tou správnou voľbou pre dokonalú starostlivosť o vaše vlasy.
Doplňujúce informácie:

Farba:
Čierna/fialová metalická

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Studený vzduch

Vlastnosti

Príkon 2 000 W
Počet rýchlostí 2
Počet teplôt 3
Dĺžka prívodného kábla 2,6 m
Kód:  EAT3223l
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SHD6600V
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01