Obnoviť stránku

Sencor SHD 6505VT

4,4 17 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sencor SHD 6505VT

Fén Sencor SHD 6505VT fialovo-bielej farby sa dokonale stará o vaše vlasy vďaka celej rade špičkových funkcií. Vyniká svojou kvalitou, silným výkonom a jednoduchou obsluhou. Fén ponúka dve rýchlosti a dva stupne výkonu pre jemné a rýchle sušenie. Fén disponuje vzduchovou tryskou, ktorá vám zaistí optimálny prúd vzduchu do požadovaných miest. Prednosťou sušiča je jeho pogumovaný povrch pre komfortnú manipuláciu a pohodlné držanie. Praktické je aj závesné očko pre zavesenie fénu. Po skončení vysúšania vlasov fén jednoducho zavesíte, čím ušetríte miesto.

Kľúčové vlastnosti

  • 2 stupne výkonu
  • 2 rýchlosti
  • vzduchová tryska
  • pogumovaný povrch
  • závesné očko
  • difuzér
  • tlačidlo COOL

Jedinečné funkcie

Fén disponuje difuzérom, ktorý na fén nasadíte. Pomocou difuzéra vytvoríte objemovo bohatý účes s krásnymi vlnami. Umožňuje lepšie vysušiť prírodné vlny a kučeravé vlasy. Ďalšou skvelou funkciou je funkcia studeného vzduchu, ktorú spustíte stlačením tlačidla COOL. Studeným vzduchom docielite rýchle spevnenie a modeling účesu. Kúpte si tento kvalitný a funkčný fén pre každodennú starostlivosť o vaše vlasy.

Doplňujúce informácie:

Farba:
Fialová/biela

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Studený vzduch

Vlastnosti

Príkon 1 400 W
Počet rýchlostí 2
Počet teplôt 2
Dĺžka prívodného kábla 1,7 m
Nadstavce Koncentrátor, Difuzér

Farba

Farba Biela, Fialová
Kód:  EAT3223k
Produktové číslo:  SHD6505VT
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11