Obnoviť stránku

Sencor SHD 6400B

4,6 297 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7,79 €

Sencor SHD 6400B

Fén Sencor SHD 6400B hnedo-čiernej farby oceníte predovšetkým pri cestovaní vďaka jeho nízkej hmotnosti a sklápacej rukoväti, ktorá umožňuje ľahšie skladovanie. Vyniká svojou kvalitou, atraktívnym dizajnom a jednoduchou obsluhou. Cestovný fén ponúka dve rýchlosti a dva stupne teploty pre nastavenie ideálnej kombinácie pre váš typ vlasov. Pri nízkej teplote dochádza k jemnému prúdeniu vzduchu, pri vysokej teplote k silnému. Proti odreniu a poškodeniu je fén vybavený gumovými ochrannými bočnými nárazníkmi.

Kľúčové vlastnosti fénu na vlasy Sencor SHD 6400B

  • sklápacia rukoväť pre jednoduchšie skladovanie a cestovanie
  • 2 stupne nastavenia teploty
  • 2 rýchlosti
  • gumové ochranné bočné nárazníky
  • studený vzduch
  • závesné očko
  • vzduchová tryska

Jedinečné vybavenie

Veľkou prednosťou fénu Sencor SHD 6400B? je funkcia studený vzduch, ktorá vám umožní rýchlu fixáciu a modeling účesu. Dlhý kábel vám zaručí pohodlnú manipuláciu, nechýba ani praktické závesné očko pre zavesenie fénu. Pohon fénu je zabezpečovaný DC motorom. Tento fén so sklápacou rukoväťou je tou správnou voľbou pre starostlivosť o vaše vlasy na cestách a dovolenke.
Doplňujúce informácie:
Farba:
Čierna/hnedá

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Studený vzduch

Vlastnosti

Príkon 850 W
Počet rýchlostí 2
Počet teplôt 2
Dĺžka prívodného kábla 1,7 m
Vlastnosti Cestovná verzia
Kód:  EAT3223g
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SHD6400B
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03