Obnoviť stránku

Sencor SHD 40G

4,4 27 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sencor SHD 40G

Fén Sencor SHD 40G zeleno-bielej farby vyniká svojou kvalitou, výkonom a ľahkou obsluhou. Sušič dokonale vysuší vaše vlasy bez toho, aby došlo k narušeniu ich štruktúry či k poškodeniu končekov vlasov. P re nastavenie ideálnej kombinácie pre váš typ vlasov vám ponúka dve rýchlosti a dva stupne teploty. Jeho chod zabezpečuje tichý motor, fén disponuje tepelnou poistkou, ktorá zabraňuje prehriatiu motora. Veľkou prednosťou fénu je jeho antibakteriálna povrchová úprava spolu s atraktívnym funkčným dizajnom.

Kľúčové vlastnosti

  • 2 stupne výkonu
  • 2 rýchlosti
  • tepelná poistka proti prehriatiu motora
  • antibakteriálna povrchová úprava
  • otvory vstupné mriežky v tvare včelieho plástu
  • postriebrené kontakty prepínače
  • závesné očko

Jedinečné vybavenie

Sušič vlasov je vybavený unikátnymi otvormi vstupnej mriežky v tvare včelieho plástu a postriebrenými kontaktami prepínača. Fénu nechýba ani praktické závesné očko. Po skončení vysúšania vlasov ho môžete jednoducho zavesiť a ušetriť miesto vo vašej skrinke. Tento kvalitný funkčný fén sa stane vaším spoľahlivým pomocníkom   na každodennú starostlivosť o vaše vlasy.
Doplňujúce informácie:

Farba:
Zelená / biela

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon 1 200 W
Počet rýchlostí 2
Počet teplôt 2
Dĺžka prívodného kábla 1,7 m

Farba

Farba Biela, Zelená
Kód:  EAT3223f
Produktové číslo:  SHD40G
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02