Obnoviť stránku

Sencor SHD 108VT

4,7 264 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
13,90 €

Sencor SHD 108VT

Fén na vlasy Sencor SHD 108VT elegantnej čiernej farby sa dokonale stará o vaše vlasy vďaka celej škále špičkových funkcií. Vyniká svojou kvalitou, silným výkonom a jednoduchou obsluhou. Sušič ponúka dve rýchlosti a tri stupne teploty pre nastavenie ideálnej kombinácie pre váš typ vlasov. Jeho chod zabezpečuje výkonný DC motor, ktorý je proti prehriatiu chránený tepelnou poistkou. Fén Sencor je zabezpečený vykurovacou špirálou v tvare vlniek, ktorá chráni vlasy pred poškodením extrémne horúcim vzduchom a zaručuje udržanie konštantnej teploty po celú dobu vysúšania.

Otvory vstupnej mriežky sú v tvare včelieho plástu a zaisťujú optimálne prúdenie vzduchu. Veľkou prednosťou fénu je jeho ergonomicky tvarovaná rukoväť s ovládacími prvkami pre pravákov aj ľavákov, ktorá spolu s dlhým káblom zaručuje komfortnú manipuláciu a pohodlné držanie. Praktické je aj závesné očko pre zavesenie fénu. Po skončení vysúšania vlasov, fén jednoducho zavesíte, čím ušetríte miesto.

Hlavné prednosti fénu na vlasy Sencor SHD 108VT

  • 2 stupne nastavenia rýchlosti
  • 3 stupne nastavenia teploty
  • vykurovacia špirála v tvare vlniek
  • ergonomicky tvarovaná rukoväť
  • závesné očko
  • ionizácia
  • studený vzduch
  • difuzér

Jedinečné funkcie

Fén Sencor SHD 108VT disponuje výbornou funkciou ionizácie, ktorá vďaka záporným iónom redukuje elektrostatický náboj. Vlasy sú hladké, lesklé, nekrepatejú sa a ľahko sa rozčesávajú. Ďalšou skvelou funkciou je studený vzduch pre rýchlu fixáciu a modeling účesu. Pre prírodné vlny a lepšie vysušenie kučeravých a vlnitých vlasov je ideálny difuzér. Zadnú mriežku proti zachytávaniu vlasov môžete zložiť a fén tak ľahko vyčistiť. Tento kvalitný a funkčný fén je tou správnou voľbou pre dokonalú starostlivosť o vaše vlasy.

Doplňujúce informácie:

Rozmery:
21,5 × 8,9 × 27,8 cm

Hmotnosť:
920 g

Farba:
Čierna

Príslušenstvo fénu Sencor SHD 108VT:

  • vzduchová tryska
  • objemový difuzér s priemerom 12,8 cm

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Ionizácia, Studený vzduch

Vlastnosti

Príkon 2 000 W
Počet rýchlostí 2
Počet teplôt 3
Dĺžka prívodného kábla 1,7 m
Nadstavce Difuzér

Farba

Farba Čierna
Kód:  EAT3223d
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SHD108VT
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11