Obnoviť stránku

SENCOR SHB 6552BK

4,5 7 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
94,90 €

SENCOR SHB 6552BK

Tyčový mixér SENCOR SHB 6552BK ...

Univerzálny tyčový mixér Sencor je nenáročný na miesto v kuchyni, pritom vám veľmi uľahčí prípravu všetkých mixovaných nápojov, zeleninových kaší, dipov aj drveného ľadu na prípravu ľadovej triešte. Neoddeliteľnou súčasťou mixéra je tiež nádoba so sekáčikom, ktorý si poradí s bylinkami, semienkami aj orechmi. Aby mixér fungoval spoľahlivo ako hodinky, je vybavený motorom so slušným príkonom 1500 W. Pre potrebu extra špeciálneho výkonu je pridaná turbo rýchlosť. Pri práci si ľahko upravíte potrebnú rýchlosť prostredníctvom 15 nastaviteľných stupňov. Rýchlosť ľahko upravíte plynulo jednoduchým stlačením gombíka. Komfortnú prácu s mixérom garantuje ochrana proti nechcenému striekaniu surovín v priebehu mixovania, vďaka ktorej môžete mixovať aj horúce pokrmy. Zatiaľ čo vás tyčový mixér uchváti svojím vzhľadom, kvalitné materiály prinášajú dlhú životnosť. Výrobca na výrobu tyčového mixéra Sencor použil nerez.

Kľúčové prednosti ponorného mixéra SENCOR SHB 6552BK

  • Výkonný ponorný mixér Sencor je nástrojom, ktorý si zamilujete
  • Má 15 voliteľných rýchlostí
  • Pre extra výkon využijete turbo rýchlosť
  • Je charakteristický plynulou reguláciou rýchlostí
  • Materiál nohy tyčového mixéra tvorí nerez
  • Ponorný mixér SENCOR SHB 6552BK má príkon 1500 W
Tyčový mixér SENCOR SHB 6552BK ...
Tyčový mixér SENCOR SHB 6552BK ...

Ponorný mixér Sencor sa môže pochváliť praktickým príslušenstvom

Vo výbave ponorného mixéra SENCOR SHB 6552BK vás určite poteší tiež príslušenstvo, ktoré využijete na prípravu širokej škály pokrmov. Prostredníctvom sekáčika a pridaného minisekáčika rýchlo pripravíte pesto z byliniek, nadrvíte semienka aj ovsené vločky do zdravého smoothie alebo nasekáte zeleninu na kúsky. K výbave sekáčika patrí aj sekacia nádoba, kde pohodlne spracujete všetky ingrediencie. Sekáčik je taký silný, že si ľahko poradí aj so zmrznutým ovocím či kockami ľadu. Šľahacia metla vám dokonale poslúži vždy, keď budete chcieť vytvoriť perfektnú šľahačku. Ponorný tyčový mixér je od výrobcu vybavený aj praktickou mixovacou nádobou. Odmerka vám dodá presnú informáciu o pripravovanom množstve. Na prípravu detskej výživy je pripravnený nadstavec na pyré.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko

Vlastnosti

Funkcie Drvenie ľadu, Sekanie, Šľahanie, Mixovanie
Vlastnosti Plynulá regulácia rýchlosti tlakom na tlačidlo, Turbo rýchlosť
Materiál nohy Nerez

Príslušenstvo

Príslušenstvo Sekáčik so sekacou nádobou, Mixovacia nádoba, Šľahacia metla, Minisekáčik, Nadstavec na pyré, odmerka

Rýchlosť

Príkon 1 500 W
Počet rýchlostí 15
Kód:  SENtmx01
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SHB 6552BK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13