Obnoviť stránku

SENCOR SHB 6442BK

59,90 €

SENCOR SHB 6442BK

Tyčový mixér SENCOR SHB 6442BK ...

Klasický tyčový mixér Sencor je obľúbený, jednoduchý a skladný spotrebič a pritom hravo zvládne prípravu zeleninových pyré, kaší, mixovaných smoothies alebo šľahačky, nadýchaných pien aj majonézy. Mixér je vybavený nádobou so sekáčikom, ktorý ľahko naseká všetko, od byliniek po semienka a orechy. Tyčový mixér disponuje motorom so stabilným príkonom 1200 W. Pre nutnosť veľkého výkonu je pridaná turbo rýchlosť. Rýchlosť môžete regulovať prostredníctvom 15 dostupných úrovní. Rýchlosť upravíte plynule jednoduchým stlačením tlačidla. Samozrejmosťou je aj ochrana zabraňujúca nechcenému rozstrekovaniu, vďaka ktorej môžete bezpečne upravovať aj horúce pokrmy. Zatiaľ čo vás tyčový mixér uchváti svojím dizajnom, kvalitné materiály sa postarajú o dlhú životnosť. Výrobca na zhotovenie tyčového mixéra Sencor zvolil nerez.

Zásadné prednosti ponorného mixéra SENCOR SHB 6442BK

  • Výkonný ponorný mixér Sencor je užitočným pomocníkom v kuchyni
  • Na výber máte 15 základných rýchlostí
  • Na vysoký výkon využijete turbo rýchlosť
  • Je charakteristický plynulou reguláciou rýchlostí
  • Na výrobu nohy tyčového mixéra slúži nerez
  • Výkonný ponorný mixér SENCOR SHB 6442BK má príkon 1200 W
Tyčový mixér SENCOR SHB 6442BK ...
Tyčový mixér SENCOR SHB 6442BK ...

Ponorný mixér Sencor je vybavený bohatým príslušenstvom

V balení ponorného mixéra SENCOR SHB 6442BK je k dispozícii tiež príslušenstvo, ktoré využijete na prípravu širokej škály pokrmov. Pomocou sekáčika pripravíte rozličné pomazánky a pestá, rozomeliete pohánkové zrná na zdravú múku alebo rozsekáte zeleninu aj ovocie. K výbave sekáčika patrí aj sekacia nádoba, v ktorej ľahko pripravíte potrebné ingrediencie. Šľahaciu metlu oceníte pri príprave snehovej peny, krémov aj suflé. S odmerkou už nebudete tápať, ak ide o pripravované množstvo. Na prípravu detskej výživy je pripravnený nadstavec na pyré.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko

Vlastnosti

Funkcie Sekanie, Šľahanie, Mixovanie
Vlastnosti Plynulá regulácia rýchlosti tlakom na tlačidlo, Turbo rýchlosť
Materiál nohy Nerez

Príslušenstvo

Príslušenstvo Sekáčik so sekacou nádobou, Šľahacia metla, Nadstavec na pyré, odmerka

Rýchlosť

Príkon 1 200 W
Počet rýchlostí 15
Kód:  SENtmx88
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SHB 6442BK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12