Obnoviť stránku

SENCOR SHB 6441WH

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
65,90 €

SENCOR SHB 6441WH

Praktický tyčový mixér Sencor je veľmi skladný pomocník a pritom hravo zvládne prípravu jemných pyré, kaší, dipov, mixovaných nápojov alebo tuhého snehu z vaječných bielkov. Vo výbave mixéra je zahrnutá aj nádoba so sekáčikom, ktorý si vie výborne poradiť s nasekaním byliniek, semienok a orechov. Aby mixér kvalitne slúžil, je vybavený motorom so slušným príkonom 1200 W. Pre extra veľký výkon využijete turbo rýchlosť. Pri práci si ľahko upravíte potrebnú rýchlosť pomocou 15 dostupných úrovní. Pri mixovaní si ľahko zregulujete rýchlosť plynulo jednoduchým stlačením gombíka. Pohodlnú prácu s mixérom garantuje ochrana proti vystreknutiu mixovaných pokrmov, ktorá vám uľahčí prípravu horúcich pokrmov. Zatiaľ čo vás tyčový mixér uchváti svojím vzhľadom, kvalitné materiály zaistia dlhú životnosť. Výrobca pri výrobe tyčového mixéra Sencor zvolil nerez.

Kľúčové vlastnosti ponorného mixéra SENCOR SHB 6441WH

  • Ponorný mixér Sencor je užitočným pomocníkom v kuchyni
  • Na výber máte 15 základných rýchlostí
  • Pri potrebe extra výkonu spustíte turbo rýchlosť
  • Pýši sa plynulou reguláciou rýchlostí
  • Na výrobu nohy tyčového mixéra slúži nerez
  • Výkonný ponorný mixér SENCOR SHB 6441WH má príkon 1200 W

Ponorný mixér Sencor je vybavený bohatým príslušenstvom

Vo výbave ponorného mixéra SENCOR SHB 6441WH je tiež rozmanité príslušenstvo na rôznorodé využitie. Prostredníctvom sekáčika prekvapíte rodinu chutnou pomazánkou, pohodlne nameliete orechy aj semienka alebo rozsekáte zeleninu aj ovocie. Sekáčik je navyše vybavený sekacou nádobou, do ktorej sa vám zmestia všetky potrebné ingrediencie. Šľahacia metla je ideálna pri spracovaní šľahačky, krémov aj kvalitnej majonézy. Vďaka odmerke budete mať prehľad o potrebnom množstve spracovaných potravín. Na výrobu detskej výživy využijete nadstavec na pyré.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko

Vlastnosti

Funkcie Sekanie, Šľahanie, Mixovanie
Vlastnosti Plynulá regulácia rýchlosti tlakom na tlačidlo, Turbo rýchlosť
Materiál nohy Nerez

Príslušenstvo

Príslušenstvo Sekáčik so sekacou nádobou, Šľahacia metla, Nadstavec na pyré, odmerka

Rýchlosť

Príkon 1 200 W
Počet rýchlostí 15
Kód:  SENtmx71
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SHB 6441WH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16