Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SENCOR SHB 5608BK-EUE3

3,8 71 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
59,90 €

SENCOR SHB 5608BK-EUE3

Tyčový mixér SENCOR SHB 5608BK-EUE3 Obsah balenia

Všestranne použiteľný ponorný mixér Sencor je veľmi skladný pomocník a pritom hravo zvládne prípravu zdravých mixovaných smoothies, dipov, kaší či domácej majonézy. Súčasťou mixéra je aj nádoba so sekáčikom, ktorého pri práci skutočne nezastaví nič, ani tvrdé orechy či kávové zrná. Tyčový mixér disponuje štvorkrídlovou mixovacou čepeľou a motorom s príkonom 1200 W. Pre nutnosť veľkého výkonu je pridaná turbo rýchlosť. Rýchlosť môžete upraviť prostredníctvom 20 nastaviteľných úrovní. Rýchlosť môžete upraviť plynule jednoduchým stlačením tlačidla. Veľmi praktická je tiež integrovaná zábrana proti nechcenému vystreknutiu surovín, ktorá umožní ľahko a bezpečne rozmixovať aj horúce pokrmy. Zatiaľ čo vás tyčový mixér uchváti svojím dizajnom, kvalitné materiály zaistia dlhú životnosť. Výrobca pri zhotovení tyčového mixéra Sencor zvolil nerez.

Kľúčové prednosti ponorného mixéra SENCOR SHB 5608BK-EUE3

  • Ponorný mixér Sencor je nástrojom, ktorý si zamilujete
  • Má 20 voliteľných rýchlostí
  • Pre extra výkon využijete turbo rýchlosť
  • Celkom určite vám príde vhod plynulá regulácia rýchlosti
  • Materiálom pre nohu tyčového mixéra je nerez
  • Výkonný ponorný mixér SENCOR SHB 5608BK-EUE3 má príkon 1200 W
  • Nadstavce sú vhodné do umývačky
Tyčový mixér SENCOR SHB 5608BK-EUE3 Vlastnosti/technológia
Tyčový mixér SENCOR SHB 5608BK-EUE3 Príslušenstvo

Ponorný mixér Sencor je vybavený bohatým príslušenstvom

V balení ponorného mixéra SENCOR SHB 5608BK-EUE3 nájdete tiež príslušenstvo, ktoré využijete na prípravu širokej škály pokrmov. Prostredníctvom sekáčika veľmi ľahko pripravíte pravé bazalkové pesto, nadrvíte orechy aj rôzne semienka na zdravé raňajky a v okamihu nasekáte ovocie do pyré. K sekáčiku patrí aj sekacia nádoba, kde pohodlne spracujete všetky ingrediencie. Šľahacia metla vám skvele pomôže pri spracovaní šľahačky, krémov aj kvalitnej majonézy. Ponorný tyčový mixér je vybavený aj praktickou nádobou na mixovanie. Príjemné je, že príslušenstvo môžete umývať v umývačke.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko

Vlastnosti

Funkcie Sekanie, Šľahanie, Mixovanie
Počet nožov mixéra 4
Vlastnosti Nadstavce vhodné do umývačky, Plynulá regulácia rýchlosti tlakom na tlačidlo, Turbo rýchlosť
Materiál nohy Nerez

Príslušenstvo

Príslušenstvo Sekáčik so sekacou nádobou, Mixovacia nádoba, Šľahacia metla

Rýchlosť

Príkon 1 200 W
Počet rýchlostí 20
Kód:  SENTM921
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SHB 5608BK-EUE3
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08