Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

SENCOR SHB 5608BK

4,7 23 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SENCOR SHB 5608BK

Tyčový mixér Sencor SHB 5608BK oceníte pri práci v kuchyni, pretože je nenáročný na miesto, pritom ale na jedničku zvládne prípravu dipov, ovocných nápojov aj našľahať krém pre chutný dezert. K mixéru patrí aj nádoba so sekáčikom, ktorý vám naseká všetky suroviny od byliniek až po orechy. Aby mixér výborne plnil všetky očakávania, disponuje motorom s príkonom 1 000 W. Pokiaľ potrebujete vyregulovať rýchlosť, urobíte to nastavením požadovaného rýchlostného stupňa z 20 základných rýchlostí. Upravovať rýchlosť môžete plynule stlačením tlačidla. U gazdiniek obľúbená je aj ochrana proti nežiaducemu striekaniu kvapiek v priebehu mixovania, vďaka ktorej sa už nemusíte báť mixovať ani horúce pokrmy.

Dôležité vlastnosti tyčového mixéra Sencor SHB 5608BK

  • Vhodné pre Sekanie, Šľahanie a Mixovanie
  • 20 základných rýchlostí
  • Turbo rýchlosť
  • Príkon 1 000 W
  • Súčasťou balenia je Sekáč so sekacou nádobou, Mixovacia nádoba a Šľahacia metla
  • Nástavce je možné umyť v umývačke.

Tyčový mixér s príslušenstvom pre všestranné použitie SENCOR SHB 5608BK

V obsahu balenia Sencor SHB 5608BK vás milo prekvapí aj obsiahle príslušenstvo. Prostredníctvom sekacieho nadstavca pripravíte výbornú domácu nátierku, nameliete orechy aj mandle na sviatočný koláč alebo nasekáte ovocie i zeleninu ako základ na ľahkú desiatu. Šľahacia metla nesmie chýbať pri príprave snehových pien, krémov i suflé. Mixér je od výrobcu vybavený aj mixovacou nádobou. Skvelé je, že pohodlie kuchára nebude narušené, pretože nadstavcom rýchlo vrátite ich lesk, pretože ich bez obáv môžete umývať v umývačke.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Funkcie Sekanie, Šľahanie, Mixovanie
Vlastnosti Nadstavce vhodné do umývačky, Plynulá regulácia rýchlosti tlakom na tlačidlo, Turbo rýchlosť
Materiál nohy Nerez

Príslušenstvo

Príslušenstvo Sekáčik so sekacou nádobou, Mixovacia nádoba, Šľahacia metla

Rýchlosť

Príkon 1 000 W
Počet rýchlostí 20
Kód:  SESHB608
Produktové číslo:  SHB 5608BK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02