Obnoviť stránku

SENCOR SHB 5607CH

4,9 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SENCOR SHB 5607CH

Kvalitný ponorný mixér Sencor SHB 5607CH si obľúbite, pretože je veľmi skladný, pritom vám maximálne pomôže s prípravou radu ovocných nápojov, dezertov, zeleninových pyré aj hladkých krémov. Mixéru nechýba ani nádoba so sekáčikom, ktorý vie krásne nasekať aj tvrdšie suroviny. Aby mixér neustále výborne fungoval, je vybavený motorom s príkonom 1 000 W. Regulovať rýchlosť možno prepnutím na jednu z 20 dostupných rýchlostí. Regulovať rýchlosť možno plynulo tak, že stlačíte tlačidlo. Veľmi praktická je tiež ochrana, ktorá ubráni vašu kuchyňu pred nežiaducim postriekaním a vďaka ktorej sa už nemusíte báť mixovať ani horúce pokrmy.

Hlavné prednosti tyčového mixéra Sencor SHB 5607CH

  • Funkcia: Sekanie, Šľahanie a Mixovanie
  • 20 rýchlostí
  • Funkcia Turbo
  • Príkon 1 000 W
  • Súčasťou balenia: Sekáčik so sekacou nádobou, Mixovacia nádoba a Šľahacia metla
  • Nástavce sú vhodné do umývačky

Univerzálnosť tyčového mixéra Sencor SHB 5607CH

V obsahu balenia Sencor SHB 5607CH odhalíte tiež skvelé príslušenstvo, ktoré môžete využiť veľmi univerzálne. Prostredníctvom sekacieho nadstavca budete machri v príprave bylinkových pest a nátierok, nameliete orechy aj mandle na sviatočný koláč a tiež bylinky i zeleninu si nasekáte, kedykoľvek budete chcieť. Šľahacia metla nesmie chýbať pri výrobe kvalitnej majonézy, krémov i šľahačky. Navyše je mixér obohatený tiež nádobou pre mixovanie. Veľmi príjemný je zároveň tiež fakt, že nástavce sa bez problémov znesú aj s umývačkou riadu.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Funkcie Sekanie, Šľahanie, Mixovanie
Počet nožov mixéra 4
Vlastnosti Nadstavce vhodné do umývačky, Plynulá regulácia rýchlosti tlakom na tlačidlo, Turbo rýchlosť
Materiál nohy Nerez

Príslušenstvo

Príslušenstvo Sekáčik so sekacou nádobou, Mixovacia nádoba, Šľahacia metla

Rýchlosť

Príkon 1 000 W
Počet rýchlostí 20
Kód:  SESHB607
Produktové číslo:  SHB 5607CH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06