Obnoviť stránku

SENCOR SHB 5601GR

4,8 12 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SENCOR SHB 5601GR

Kvalitný tyčový mixér Sencor SHB 5601GR oceníte pri práci v kuchyni, pretože je nenápadný a skladný, pritom vám bez mihnutia oka pomôže s prípravou zeleninových pyré, kaší, mixovaných smoothies alebo tuhého snehu z vaječných bielkov. Mixér je vybavený aj nádobou s účinným sekáčikom, ktorý zvládne všetko od bazalky po orechy. Aby tyčový mixér Sencor SHB 5601GR stále dobre šliapal, je opatrený motorom so slušným príkonom 1 000 W. Rýchlosť je možné regulovať prepnutím na niektorú z 20 rýchlostí. Účinná regulácia rýchlosti je možná plynule stlačením tlačidla. Pre pohodlnú prácu je k dispozícii ochrana proti špliechaniu v priebehu mixovania, vďaka ktorej môžete bezpečne upravovať aj horúce pokrmy.

Rozhodujúce parametre tyčového mixéra Sencor SHB 5601GR

  • Funkcia: Sekanie, Šľahanie a Mixovanie
  • 20 základných rýchlostí
  • Turbo rýchlostná funkcia
  • Príkon 1 000 W
  • Súčasťou balenia je Sekáč so sekacou nádobou, Mixovacia nádoba a Šľahacia metla
  • Nástavce sú vhodné do umývačky

Všestrannosť tyčového mixéra Sencor SHB 5601GR

V balení Sencor SHB 5601GR má miesto aj príslušenstvo pre všestranné použitie. Za pomoci sekacieho nadstavca budete machri v príprave nátierok, nadrvíte semienka aj ovsené vločky do zdravého smoothie alebo nasekáte čerstvé bylinky. Šľahacia metla sa vám dokonale osvedčí pri príprave krému, šľahačky a iných nadýchaných pokrmov. Tyčový mixér Sencor SHB 5601GR je od výrobcu vyzbrojený aj mixovacou nádobou. Potešujúcou vlastnosťou mixéra je aj to, že vďaka možnosti umývať nástavce v umývačke bude príslušenstvo mixéra stále žiariť čistotou.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Funkcie Sekanie, Šľahanie, Mixovanie
Počet nožov mixéra 4
Vlastnosti Nadstavce vhodné do umývačky, Plynulá regulácia rýchlosti tlakom na tlačidlo, Turbo rýchlosť
Materiál nohy Nerez

Príslušenstvo

Príslušenstvo Sekáčik so sekacou nádobou, Mixovacia nádoba, Šľahacia metla

Rýchlosť

Príkon 1 000 W
Počet rýchlostí 20
Kód:  SESHB601
Produktové číslo:  SHB 5601GR
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03