Obnoviť stránku

SENCOR SHB 4467TQ

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SENCOR SHB 4467TQ

Výkonný tyčový mixér Sencor SHB 4467TQ pri práci v kuchyni maximálne využijete, pretože je veľmi skladný, zároveň ale vyniká pri príprave lahodne jemných kaší, pyré aj nadrveného ľadu na obľúbenú ľadovú triešť. Pri mixéri oceníte tiež nádobu so sekáčikom, ktorému podľahne všetko, čo mu padne pod ostrý nôž – bylinkami počnúc, orechami končiac. Na docielenie dokonalých výsledkov disponuje šesťkrídlovou mixovacou čepeľou a motorom s príkonom 800 W. Rýchlosť môžete regulovať plynulo tak, že stlačíte tlačidlo. Medzi obľúbené funkčnosti patrí aj ochrana, ktorá zaistí, že si pri mixovaní nepofŕkate celú linku a vďaka ktorej už môžete bezpečne mixovať aj horúce pokrmy. 

Zásadné vlastnosti tyčového mixéra Sencor SHB 4467TQ 

  • Funkcia: drvenie ľadu, sekanie, šľahanie a mixovanie 
  • Turbo rýchlosť
  • Príkon 800 W 
  • Príslušenstvo mixéra: sekáčik so sekacou nádobou, mixovacia nádoba, šľahacia metla a úzka mixovacia noha 

Nepostrádateľný tyčový mixér s bohatým príslušenstvom SENCOR SHB 4467TQ 

V krabici s mixérom Sencor SHB 4467TQ zároveň našlo miesto aj široké príslušenstvo. Pomocou sekacieho nadstavca pripravíte lahodné bylinkové pesto, rozomeliete mandle na úžasnú tortu či koláč alebo si nasekáte ovocnú bombu plnú vitamínov. Sekáčik má takú ohromnú silu, že hladko spracuje aj ľad a zmrznuté ovocie. Metlu na šľahanie nemôžete vynechať pri miešaní nadýchaných krémov, výrobe lahodnej šľahačky či domácej majonézy. Pri tyčovom mixéri nemožno opomenúť aj praktickú konštrukčnú špecialitu, ktorou je úzka mixovacia noha pri prídavnom nadstavci a ktorá nezlyhá ani pri mixovaní v pohári s úzkym hrdlom. Navyše je tyčový mixér vybavený aj nádobou na mixovanie. 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Funkcie Drvenie ľadu, Sekanie, Šľahanie, Mixovanie
Počet nožov mixéra 6
Vlastnosti Plynulá regulácia rýchlosti tlakom na tlačidlo, Turbo rýchlosť
Materiál nohy Nerez

Príslušenstvo

Príslušenstvo Sekáčik so sekacou nádobou, Mixovacia nádoba, Šľahacia metla, Úzka mixovacia noha

Rýchlosť

Príkon 800 W
Kód:  SENTM449
Produktové číslo:  SHB 4467TQ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17