Obnoviť stránku

SENCOR SHB 4466YL

4,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SENCOR SHB 4466YL

Štíhly tyčový mixér Sencor SHB 4466YL je skladný a nenáročný pomocník, zvládne však prípravu zdravých smoothies, dezertov, kaší a drveného ľadu do koktailov. Vo výbave mixéra nechýba ani nádoba so sekáčikom, ktorý bez zadýchania zvládne aj tvrdšie suroviny. Ponorný tyčový mixér disponuje šesťkrídlovou mixovacou čepeľou a motorom so stabilným príkonom 800 W. Ak chcete vyregulovať rýchlosť, urobíte to plynule tak, že jednoducho tlačíte na gombík. Na pohodlné mixovanie je k dispozícii ochrana proti špliechaniu v priebehu mixovania, vďaka ktorej z mixovacej nádoby neunikne ani kvapka horúceho pokrmu. 

Hlavné vlastnosti tyčového mixéra Sencor SHB 4466YL 

  • Vhodný na drvenie ľadu, sekanie, šľahanie a mixovanie 
  • Turbo rýchlosť
  • Príkon 800 W 
  • Súčasťou balenia je sekáč s nádobou, mixovacia nádoba, šľahacia metla a úzka mixovacia noha 

Nenahraditeľný tyčový mixér so širokým príslušenstvom SENCOR SHB 4466YL 

V obsahu balenia Sencor SHB 4466YL vás milo prekvapí aj rozmanité príslušenstvo, ktoré môžete využiť veľmi univerzálne. Pomocou sekáčika veľmi ľahko pripravíte pravé bazalkové pesto, rozomeliete pohánkové zrná na zdravú múku a v okamihu nasekáte bylinky i zeleninu. Sekáčik je taký výkonný a účinný, že ho nezastaví ani drvenie ľadových kociek. Účinná šľahacia metla sa skvele uplatní pri výrobe výborného suflé pre nečakanú návštevu. Za povšimnutie stojí pri tyčovom mixéri tiež úzka mixovacia noha prídavného nadstavca, ktorá vám uľahčí ľahkú prípravu koktailov priamo v pohári. Mixér je od výrobcu vybavený aj nádobou na mixovanie. 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Funkcie Drvenie ľadu, Sekanie, Šľahanie, Mixovanie
Počet nožov mixéra 6
Vlastnosti Plynulá regulácia rýchlosti tlakom na tlačidlo, Turbo rýchlosť
Materiál nohy Nerez

Príslušenstvo

Príslušenstvo Sekáčik so sekacou nádobou, Mixovacia nádoba, Šľahacia metla, Úzka mixovacia noha

Rýchlosť

Príkon 800 W
Kód:  SENTM432
Produktové číslo:  SHB 4466YL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07