Obnoviť stránku

SENCOR SHB 4465VT

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SENCOR SHB 4465VT

Štíhly tyčový mixér SENCOR SHB 4465VT nájde vďaka svojej skladnosti miesto v každej kuchyni, pritom si hravo poradí s prípravou zdravých smoothies, zeleninových pyré, kaší, dipov aj drveného ľadu pre obľúbenú ľadovú triešťAko každý plnohodnotný tyčový mixér, je aj tento kuchynský spoločník opatrený nádobou so sekáčikom, ktorý hravo zvládne aj tvrdšie suroviny a ani sa pri tom nezadýcha. Aby mixér spoľahlivo slúžil, disponuje šesťkrídlovou mixovacou čepeľou a motorom s príkonom 800 W. Účinná regulácia rýchlosti je možná plynule vďaka tlaku na tlačidlo. Praktická je aj ochrana proti špliechaniu pri mixovaní, vďaka ktorej už bude úprava horúcich pokrmov navždy bezpečná.

Kľúčové znaky tyčového mixéra SENCOR SHB 4465VT

  • Funkcia: drvenie ľadu, sekanie, šľahanie a mixovanie
  • Turbo rýchlostné funkcie
  • Príkon 800 W
  • Príslušenstvo mixéru: sekáčik s nádobou, mixovacia nádoba, šľahacia metla a úzka mixovacia noha

Bohaté príslušenstvo tyčového mixéra SENCOR SHB 4465VT

V balení SENCOR SHB 4465VT sa zároveň našlo miesto aj pre obsiahle príslušenstvo. Prostredníctvom sekáčika budete denne prekvapovať svoje okolie výbornými nátierkami, pomletými mandľami na sviatočné pečenie alebo si s eleganciou nasekáte čerstvú zeleninu, ovocie aj bylinky. Sekáčik je tak účinný, že vám podrví ľad na ranný fresh skôr, než vyskočíte z pyžamaMetlu na šľahanie si vezmete do ruky pri príprave krémov a nadýchaných pien. Príjemným doplnkom tyčového mixéra je prídavný nadstavec s úzkou mixovacou nohou, ktorá nebude bezradná ani v úzkom poháriku. Mixér je od výrobcu vyzbrojený aj nádobou na mixovanie.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Funkcie Drvenie ľadu, Sekanie, Šľahanie, Mixovanie
Počet nožov mixéra 6
Vlastnosti Plynulá regulácia rýchlosti tlakom na tlačidlo, Turbo rýchlosť
Materiál nohy Nerez

Príslušenstvo

Príslušenstvo Sekáčik so sekacou nádobou, Mixovacia nádoba, Šľahacia metla, Úzka mixovacia noha

Rýchlosť

Príkon 800 W
Kód:  SENTM425
Produktové číslo:  SHB 4465VT
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09