Obnoviť stránku

SENCOR SHB 4464RD

5 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SENCOR SHB 4464RD

Dizajnový ponorný mixér Sencor SHB 4464RD je nenáročný pomocník, zároveň s ním však ľahko pripravíte rad lahodne jemných kaší, pyré aj drvený ľad na prípravu ľadovej triešte. Nevyhnutnou súčasťou mixéra je tiež nádoba so sekáčikom, ktorý vie dokonale nasekať byliny aj orechy. Aby mixér výborne plnil všetky očakávania, vo svojich útrobách je vybavený šesťkrídlovou čepeľou a motorom s príkonom 800 W. Rýchlosť možno plynulo regulovať stlačením tlačidla. Na komfortné mixovanie je k dispozícii ochrana, ktorá bráni nežiaducemu striekaniu pri mixovaní a vďaka ktorej môžete mixovať aj horúce pokrmy. 

Dôležité parametre tyčového mixéra Sencor SHB 4464RD 

  • Funkcia: drvenie ľadu, sekanie, šľahanie a mixovanie 
  • Turbo rýchlosť
  • Príkon 800 W 
  • Príslušenstvo: sekáčik so sekacou nádobou, mixovacia nádoba, šľahacia metla a úzka mixovacia noha 

Tyčový mixér so všestranným príslušenstvom SENCOR SHB 4464RD 

V balení s mixérom Sencor SHB 4464RD odhalíte aj obsiahle príslušenstvo. So sekacím nadstavcom veľmi ľahko pripravíte pravé bazalkové pesto, rozomeliete mandle na úžasnú tortu alebo koláč a v okamihu nasekáte ovocie do pyré. Sekáčik má takú intenzívnu silu, že pred ním žiadna kocka ľadu nemôže zostať celá. Metla na šľahanie rozhodne nebude stáť v kúte pri výrobe výborného suflé pre nečakanú návštevu. Bez povšimnutia určite nezostane ani praktická úzka mixovacia noha pri nadstavci, s ktorou sa ľahko zmestíte aj do úzkych pohárov. Navyše je mixér obohatený aj nádobou na mixovanie. 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Funkcie Drvenie ľadu, Sekanie, Šľahanie, Mixovanie
Počet nožov mixéra 6
Vlastnosti Plynulá regulácia rýchlosti tlakom na tlačidlo, Turbo rýchlosť
Materiál nohy Nerez

Príslušenstvo

Príslušenstvo Sekáčik so sekacou nádobou, Mixovacia nádoba, Šľahacia metla, Úzka mixovacia noha

Rýchlosť

Príkon 800 W
Kód:  SENTM418
Produktové číslo:  SHB 4464RD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16