Obnoviť stránku

SENCOR SHB 4463OR

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SENCOR SHB 4463OR

Šikovný ponorný mixér Sencor SHB 4463OR je nenáročný na priestor a zároveň maximálne uľahčí prípravu mixovaných nápojov, zeleninových kaší, dipov a drveného ľadu do koktailov. Tyčový mixér SENCOR SHB 4463OR je opatrený nádobou so sekáčikom, ktorý bez problémov rozkúskuje aj tvrdšie suroviny. Pre hladkú prevádzku je opatrený 6-krídlovou čepeľou a motorom s príkonom 800 W. Ak potrebujete vyregulovať rýchlosť, urobíte to plynulým tlakom na gombík. Medzi ďalšie funkcie mixéra SENCOR SHB 4463OR patrí aj ochranné veko, ktoré zabráni nežiaducemu prskaniu pri mixovaní a vďaka ktorému už bude úprava horúcich pokrmov navždy bezpečná. 

Kľúčové vlastnosti tyčového mixéra SENCOR SHB 4463OR

  • Funkcia: drvenie ľadu, sekanie, šľahanie a mixovanie
  • Funkcia turbo
  • Príkon: 800 W
  • Príslušenstvo mixéru: sekáčik so sekaciou nádobou, mixovacia nádoba, šľahacia metla a úzka mixovacia noha

Tyčový mixér pre všestrannú prácu SENCOR SHB 4463OR

V balení tyčového mixéru SENCOR SHB 4463OR nájdete aj všestranné príslušenstvo. Za pomoci sekáčika pripravíte výborné bazalkové pesto, mleté mandle pre váš sviatočný dezert, alebo si jednoducho nasekáte ovocie, zeleninu a bylinky kedykoľvek sa vám zachce. Sekáčik je vyzbrojený takou intenzitou, že hravo nadrví aj zmrznuté ovocie a ľad. Účinná šľahacia metla sa skvele uplatní v prípadoch, keď chcete mať bezchybne našľahaný krém aj penu na dezert. Skvelou vychytávkou tyčového mixéra SENCOR SHB 4463OR je úzka mixovacia noha u nadstavca, s ktorou odteraz pripravíte koktaily pre vašich priateľov priamo v pohároch. Výrobca vybavil tyčový mixér SENCOR SHB 4463OR aj nádobou na mixovanie. 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Funkcie Drvenie ľadu, Sekanie, Šľahanie, Mixovanie
Počet nožov mixéra 6
Vlastnosti Plynulá regulácia rýchlosti tlakom na tlačidlo, Turbo rýchlosť
Materiál nohy Nerez

Príslušenstvo

Príslušenstvo Sekáčik so sekacou nádobou, Mixovacia nádoba, Šľahacia metla, Úzka mixovacia noha

Rýchlosť

Príkon 800 W
Kód:  SENTM401
Produktové číslo:  SHB 4463OR
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16