Obnoviť stránku

SENCOR SHB 4461GR

4,6 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SENCOR SHB 4461GR

Klasický tyčový mixér SENCOR SHB 4461GR vás dostane tým, aký je jednoduchý a skladný, zároveň ale zvládne prípravu všetkých zdravých smoothies, dezertov, kaší aj drveného ľadu do vašich obľúbených nápojovMixér disponuje tiež nádobou so sekáčikom, ktorý si hravo poradí aj s tvrdšími surovinami, ako sú orechy či kávové zrná. Aby mixér neustále výborne fungoval, disponuje šesťkrídlovou mixovacou čepeľou a motorom so stabilným príkonom 800 W. Pri práci si ľahko nastavíte potrebnú rýchlosť plynulým tlakom na gombík. Pre zaistenie plného komfortu pri mixovaní je samozrejmosťou ochrana proti nežiaducemu striekaniu kvapiek v priebehu mixovania, ktorá tak umožní ľahko a bezpečne rozmixovať aj horúce pokrmy.

Hlavné prednosti tyčového mixéra SENCOR SHB 4461GR

  • Funkcie: rrvenie ľadu, sekanie, šľahanie a mixovanie
  • Funkcia Turbo
  • Príkon 800 W
  • Súčasťou balenia je sekáč s nádobou, mixovacia nádoba, šľahacia metla a úzka mixovacia noha

Praktické príslušenstvo tyčového mixéra SENCOR SHB 4461GR

V krabici s mixérom SENCOR SHB 4461GR zároveň nájdete aj praktické príslušenstvo. So sekáčikom raz dva zhotovíte výbornú nátierku, nadrvíte orechy aj ovsené vločky alebo si s eleganciou nasekáte čerstvú zeleninu, ovocie aj bylinky. Sekáčik je vyzbrojený takým výkonom, že ho nezastaví ani drvenie ľadových kociekPo šľahacej metle siahnete pri príprave krému, šľahačky a iných nadýchaných pokrmov. Výhodou tyčového mixéra je úzka mixovacia noha pri prídavnom nadstavci, ktorá nezlyhá ani pri mixovaní v pohári s úzkym hrdlom. Výrobca vybavil tyčový mixér tiež nádobou na mixovanie.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Funkcie Drvenie ľadu, Sekanie, Šľahanie, Mixovanie
Počet nožov mixéra 6
Vlastnosti Plynulá regulácia rýchlosti tlakom na tlačidlo, Turbo rýchlosť
Materiál nohy Nerez

Príslušenstvo

Príslušenstvo Sekáčik so sekacou nádobou, Mixovacia nádoba, Šľahacia metla, Úzka mixovacia noha

Rýchlosť

Príkon 800 W
Kód:  SENTM388
Produktové číslo:  SHB 4461GR
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02