Obnoviť stránku

SENCOR SHB 4460WH-EUE3

4,4 66 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
37,90 €

SENCOR SHB 4460WH-EUE3

Tyčový mixér SENCOR SHB 4460WH-EUE3 ...

Klasický tyčový mixér Sencor je veľmi skladný pomocník, pritom s ním hravo vytvoríte celý rad zdravých kaší, dipov, zeleninového pyré alebo drveného ľadu do osviežujúcich nápojov. Mixér je vybavený aj nádobou s účinným sekáčikom, ktorého pri práci skutočne nezastaví nič, ani tvrdé orechy či kávové zrná. Ponorný tyčový mixér je vybavený šesťkrídlovou čepeľou a motorom so stabilným príkonom 1000 W. Rýchlosť môžete upraviť prostredníctvom 25 dostupných úrovní. Rýchlosť môžete upraviť plynulým tlakom na tlačidlo. Na zaistenie plného komfortu pri mixovaní je samozrejmosťou zábrana proti nechcenému vystreknutiu surovín, ktorá umožní ľahko a bezpečne rozmixovať aj horúce pokrmy. Zatiaľ čo vás tyčový mixér poteší svojím vzhľadom, kvalitné materiály zaistia dlhú životnosť. Výrobca na zhotovenie tyčového mixéra Sencor použil nerez.

Hlavné vlastnosti ponorného mixéra SENCOR SHB 4460WH-EUE3

  • Ponorný mixér Sencor je užitočným pomocníkom v kuchyni
  • Má 25 voliteľných rýchlostí
  • Môže sa pochváliť plynulou reguláciou rýchlostí
  • Materiálom pre nohu tyčového mixéra je nerez
  • Ponorný mixér SENCOR SHB 4460WH-EUE3 má príkon 1000 W
Tyčový mixér SENCOR SHB 4460WH-EUE3 ...
Tyčový mixér SENCOR SHB 4460WH-EUE3 ...

Ponorný mixér Sencor vyniká univerzálnym využitím

V krabici ponorného mixéra SENCOR SHB 4460WH-EUE3 je aj široké príslušenstvo, ktoré prakticky využijete na spracovanie rôznych druhov surovín. Pomocou sekáčika raz dva zhotovíte vynikajúcu pomazánku, rozomeliete ovsené vločky na zdravú múku alebo napríklad nasekáte na kúsky čerstvú zeleninu. K výbave sekáčika patrí aj sekacia nádoba, v ktorej všetky ingrediencie pohodlne spracujete. Sekací nadstavec je taký výkonný, že s ľahkosťou nadrví všetko v zamrznutom stave. Šľahacia metla je ideálna pri výrobe domácej majonézy a ľahkých krémov. Špecialitou tyčového mixéra je nadstavec s úzkou mixovacou nohou, s ktorou môžete suroviny ľahko mixovať priamo v pohári. Príslušenstvo ponorného tyčového mixéra je doplnené tiež praktickou nádobou na mixovanie.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Funkcie Drvenie ľadu, Sekanie, Šľahanie, Mixovanie
Počet nožov mixéra 6
Vlastnosti Plynulá regulácia rýchlosti tlakom na tlačidlo
Materiál nohy Nerez

Príslušenstvo

Príslušenstvo Sekáčik so sekacou nádobou, Mixovacia nádoba, Šľahacia metla, Úzka mixovacia noha

Rýchlosť

Príkon 1 000 W
Počet rýchlostí 25
Kód:  SENTM540
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SHB 4460WH-EUE3
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02