Obnoviť stránku

SENCOR SHB 4460WH

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SENCOR SHB 4460WH

Výkonný tyčový mixér SENCOR SHB 4460WH vás dostane tým, aký je jednoduchý a skladný, zároveň vám však perfektne pomôže s prípravou pyré, kaší, dipov, nápojov aj drveného ľadu pre obľúbenú ľadovú triešťMixéru nechýba ani nádoba so sekáčikom, ktorý hravo zvládne aj tvrdšie suroviny a ani sa pri tom nezadýcha. Aby vám mixér dlho a spoľahlivo plnil všetky priania, je vybavený šesťkrídlovou čepeľou a motorom so slušným príkonom 800 W. Účinná regulácia rýchlosti je možná plynule tým, že zatlačíte na gombík. U gazdiniek je obľúbená tiež ochrana, ktorá bráni nežiaducemu striekaniu pri mixovaní a vďaka ktorej bezpečne upravíte aj horúce pokrmy.

Rozhodujúce vlastnosti tyčového mixéra SENCOR SHB 4460WH

  • Funkcia: Drvenie ľadu, Sekanie, Šľahanie a Mixovanie
  • Funkcia Turbo
  • Príkon 800 W
  • Súčasťou balenia: Sekáčik so sekacou nádobou, Mixovacia nádoba, Šľahacia metla a Úzka mixovacia noha

Tyčový mixér s príslušenstvom na všestranné využitie SENCOR SHB 4460WH

V balení SENCOR SHB 4460WH nájdete tiež skvelé príslušenstvo, ktoré môžete využiť veľmi univerzálne. Pomocou sekáčika rýchlo pripravíte pesto z byliniek, pomleté pohánkové zrná na zdravú múku alebo nasekáte ovocie aj zeleninu ako základ pre ľahkú desiatu. Sekáčik je vyzbrojený takou účinnosťou, že s ním krásne nadrvíte aj ľad do osviežujúcich nápojovMetlu na šľahanie rozhodne uplatníte v prípadoch, keď chcete mať bezchybne našľahaný krém aj penu na dezert. Príjemným doplnkom tyčového mixéra je nadstavec s úzkou mixovacou nohou, ktorá vám uľahčí život ľahkou prípravou miešaných nápojov priamo v pohári. Mixér je navyše vyzbrojený aj mixovacou nádobou.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Funkcie Drvenie ľadu, Sekanie, Šľahanie, Mixovanie
Počet nožov mixéra 6
Vlastnosti Plynulá regulácia rýchlosti tlakom na tlačidlo, Turbo rýchlosť
Materiál nohy Nerez

Príslušenstvo

Príslušenstvo Sekáčik so sekacou nádobou, Mixovacia nádoba, Šľahacia metla, Úzka mixovacia noha

Rýchlosť

Príkon 800 W
Kód:  SENTM371
Produktové číslo:  SHB 4460WH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03