Obnoviť stránku

SENCOR SFH 8019WH

5 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
95,90 €

SENCOR SFH 8019WH

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Keramický ohrievač

Funguje účinne, úsporne a rýchlo!

SFH 8019WH

Patrím medzi keramické ohrievače od Sencoru. Chcem vás zoznámiť s výhodami, ktoré prinášam do domácnosti oproti klasickému ohrievaču. Dokážem sa zahrievať veľmi rýchlo, a tak efektívne fungovať už za niekoľko minút. Aj keď som rýchly a účinný, moja spotreba elektrickej energie je nízka a vzduch, ktorý dýchate nie je suchý ani horúci! Veľa keramických ohrievačov je fixných, ja sa zaraďujem medzi tie prenosné so špeciálnou ergonomickou rukoväťou, aby ste mnou mohli komfortne manipulovať a prenášať ma z miesta na miesto. To platí pre dom, byt, kanceláriu, chatu, alebo aj chvíle v záhrade, keď je vonku chladnejšie. Som super spoločníkom pre vás, ale aj pre okolie, či už je zložené z rodiny, priateľov, alebo kolegov v práci.

S PTC článkami som ekonomický i ekologický ohrievač

Len ohrievače s keramickými výhrevnými prvkami môžu využívať PTC vyhrievacie články. Pretože som nimi vybavený môžem v sebe automaticky zvyšovať a zároveň usmerňovať tepelný výkon a úsporne čerpať elektrickú energiu. Keď je teplota v izbe nižšia, zvýšim svoj výkon, aby som dosiahol príjemnú teplotu. V prípade, že teplota v miestnosti stúpne pozvoľna obmedzím výkon vykurovacích telies a tým klesá aj spotreba energie.

Keramický ohrievač
Keramický ohrievač

Moje ovládanie je jednoduché a intuitívne

Na LED dotykovom displeji zobrazím všetko čo viem a to ikonkami, vďaka nim môžem takmer okamžite spustiť akúkoľvek funkciu bez zložitého nastavovania. Ikonky sú symbolické a intuitívne pre každého používateľa. Sedíte pohodlne na gauči, čítate knihu, varíte, odpočívate pri filme? S diaľkovým ovládaním sa nemusíte pohnúť z miesta! Je ľahké, neprekáža a disponuje rovnakými ikonkami ako panel na mojom tele.


Poteším vás mnohými užitočnými funkciami

Funkcia ECO režimu
S touto funkciou pracujem na štyroch úrovniach:
– Nastavenie štandardnej teploty na 22 °C
– Akonáhle je izbová teplota nižšia ako 18 °C, automaticky začínam pracovať na plný výkon
– Ak je izbová teplota v rozmedzí 18 – 22 °C, automaticky prepnem na nízky výkon
– Ak je izbová teplota nad 22 °C, automaticky prepnem do pohotovostného režimu a výkonu PTC články
Funkcia časovača
Chystáte sa von, do práce, alebo spať a nechcete, aby som pracoval nepretržite? Môžete mi nastaviť čas prevádzky od 1 do 24 h, po uplynutí nastavenej doby sa automaticky prepnem do pohotovostného režimu.
Funkcia Body senzor
Postará sa o ešte nižšiu spotrebu energie. Infračervenými senzormi vás zaznamenám vo vzdialenosti 1,8 m. Keď odídete na viac ako 2 minúty, prepnem sa do pohotovostného režimu a opätovne sa spustím po vašom návrate.
Funkcia chladenia aj ohrevu
Chvíle pohody vo chvíľach, keď je vám chladno alebo teplo. Regulujte moju teplotu podľa aktuálnych potrieb v rozmedzí 5 – 35 °C. Zahrejem studené chodidlá aj ruky, ochladím v dňoch neúprosnej horúčavy a osviežim po spustení ventilátora.
Nastavenie oscilácie do 80°
Som prospešný pre jedného i viac ľudí. Po spustení oscilácie sa začnem horizontálne otáčať do strán a som skvelý spoločník aj pre širšie okolie.

Keramický ohrievač
Keramický ohrievač

Pracujem maximálne bezpečne a ohľaduplne k svojmu okoliu

Mám niekoľkostupňové zabezpečenie, ktorým zaručujem ochranu proti prehriatiu, a to aj v prípade pádu v zapnutom stave. Moja základňa je mi veľkou oporou a stojí stabilne na koberci, podlahe i stolíku. Okrem toho chcem byť šetrný k ušiam, aby som nikoho nerušil pri relaxácii, spánku, alebo čítaní a preto disponujem iba 50 dB (A).

Technická špecifikácia

  • Nespaľuje kyslík
  • Bezpečná prevádzka – neprodukuje spaliny
  • Tichý chod 50 dB (A)
  • Nevysúša vzduch
     
  • Ohľaduplný k životnému prostrediu
  • Funkcia nastavenia času vykurovania v rozmedzí 1 – 24 h
Keramický ohrievač

Parametre a špecifikácia

Typ ohrievača

Typ ohrievača Elektrický

Vhodné

Vhodné Do bytu

Vlastnosti

Umiestnenie Na podlahu
Vlastnosti Termostat
Príkon 2 000 W
Vykurovací výkon 2 000 W
Počet stupňov výkonu 2
Hlučnosť 50 dB

Funkcie

Funkcie Poistka proti prehriatiu, S časovačom, S LED displejom, Diaľkové ovládanie, S automatickým vypnutím, Regulácia teploty

Farba

Farba Biela

Rozmery

Výška 50 cm
Šírka 21 cm
Hĺbka 21 cm
Kód:  SENET194
Záruka: 24 mesiacov
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16