Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

SENCOR SFE 4040SL

4,4 10 hodnotení
Super cena
54,90 € Ušetríte 5 €

SENCOR SFE 4040SL

SENCOR SFE 4040SL

Stolný ventilátor


SFE 4040SL

SENCOR SFE 4040SL

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


SENCOR SFE 4040SL
SENCOR SFE 4040SL

Stolný ventilátor, ktorý zatočí s horúčavou!

Vonku je vysoká teplota, nefúka a nemôžete vytvoriť príjemný prievan, ktorý by vás osviežil? Môžete zabudnúť na pocit nepríjemnej horúčavy. Stolný ventilátor SENCOR SFE 4040SL sa stane nenahraditeľným spoločníkom vo všetkých horúcich chvíľach na miestach, kde potrebujete osvieženie. Navyše sa naň dobre pozerá – zaujme elegantným celokovovým telom, ktoré dlho vydrží.

Kľúčové vlastnosti ventilátora SENCOR SFE 4040SL

Priemer lopatiek 40 cm

Otáča sa horizontálne v uhle 90°

Spodná strana má protišmykovú úpravu

Unikátny dizajn lopatiek ventilátora SENCOR sa postará o tichý chod

Predná a zadná kovová ochranná mriežka

Vysoko kvalitné pochrómované vyhotovenie

SENCOR SFE 4040SL
SENCOR SFE 4040SL

image_product
SENCOR SFE 4040SL

Stolný ventilátor SENCOR SFE 4040SL zaženie nepríjemný pocit tepla

Stolný ventilátor sa výkonne roztočí počas krátkej chvíle a vytvorí tak silný prúd vzduchu, ktorý rozoženie do každého kúta miestnosti (59,32 m3/min). Perfektné a mimoriadne rýchle osvieženie s maximálnou úsporou elektrickej enrgie vďaka príkonu 50 W.

SENCOR SFE 4040SL

image_product
SENCOR SFE 4040SL

Dom, byt, kancelária alebo chata, ventilátor SENCOR SFE 4040SL je perfektný partner za každých okolností

S vrtuľami s dĺžkou 40 cm disponuje ventilátor vhodnými rozmermi na ľahké premiestňovanie do akejkoľvek miestnosti. Či už ste doma alebo v práci, môžete ho umiestniť všade tam, kde chcete tak, aby vytvoril príjemnú klímu. Stolný ventilátor SENCOR SFE 4040SL má tri stupne rýchlosti a horizontálne rotuje všetkými smermi, aby vždy dosiahol výborné výsledky.

SENCOR SFE 4040SL

image_product
SENCOR SFE 4040SL

Budete sa cítiť príjemne aj v noci

Stolný ventilátor SENCOR SFE 4040SL sa vyznačuje tichým chodom (64 dB(A)) pre okamihy, keď chcete odpočívať alebo spať. Spánok je pre telo podstatný. Telo sa regeneruje, naberá silu a má vplyv na správnu funkciu hormónov, aby ste sa cítili oddýchnutí a šťastní. V lete môže byť spánok často prerušovaný nepríjemnou horúčavou, a preto je tu pre vás tento ventilátor, aby ste sa cítili vždy výborne.

SENCOR SFE 4040SL

image_product
SENCOR SFE 4040SL

Bezpečnosť a spoľahlivosť na prvom mieste

V miestnostiach, kde vykonáva ventilátor SENCOR SFE 4040SL svoju činnosť sa obvykle pohybujú malé deti, dospelí aj zvieratá. Ventilátor má preto až niekoľko bezpečnostných bodov, ktorými zaručuje, že jeho chod bude vždy maximálne bezpečný. Kvôli poistke sa neprehreje, s gumovým podstavcom pevne drží na mieste a najdôležitejšia je stabilná kovová mriežka, ktorá chráni pred úrazom pri rotácii vrtúľ. Na tento ventilátor sa môžete vždy spoľahnúť.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Maximálna hlučnosť 64 dB
Príkon 50 W
Počet rýchlostí 3
Priemer lopatiek 40 cm
Funkcie Oscilácia
Vlastnosti Nastaviteľný uhol sklonu
Horizontálna oscilácia 90 °
Maximálna výška 44,5 cm

Typ

Typ Stolný

Farba

Farba Strieborná
Kód:  SENSFE174
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SFE 4040SL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02