Obnoviť stránku

SENCOR SFD 2105WH

4,7 31 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
45,90 €

SENCOR SFD 2105WH

Sušička potravín Sencor

Sušička potravín

Objavte kvalitu doma sušených potravín

Sušička potravín SENCOR SFD 2105WH

Sušenie vysokokvalitných domácich produktov je čím ďalej tým obľúbenejšie a sušička potravín SENCOR SFD 2105WH je na to ideálna! Suroviny, ktoré si sami nakúpite, vypestujete, zožnete a následne usušíte, majú výborný podiel vitamínov, minerálov a vlákniny. To sú hodnoty, ktoré pri kúpených sušených výrobkoch len ťažko nájdete. Navyše, chuť doma sušených potravín je jednoducho bezkonkurenčná!

Usuším veľa rôznych surovín

Aj domáce sušenie môže byť zábava! Môžete ochutnať veľa sušených surovín, ktoré ste ešte nevyskúšali, môžete si namiešať rôzne variácie, ktoré si sami vymyslíte. To všetko s mojimi objemnými sušiacimi sitami, s ktorými dokážem pojať celkom veľké množstvo naraz. Súčasťou môjho balenia je 5 kúskov sušiacich podnosov. Potraviny môžem sušiť od jedného do deviatich poschodí podľa toho, ako potrebujete. Verte mi, so mnou sa iste vyhráte a naplníte svoju špajzu samými dobrotami.

Sušička potravín Sencor

Čo všetko usuším?

Mäso – Konečne si môžete užiť pravú chuť sušeného mäsa za rozumný peniaz a v kvalite, ktorú si sami vyberiete. Usuším všetky mäsá, aj tie rybie v marinádach, ktoré máte najradšej.

Ovocie – Sušené ovocie určite ohromí svojou silnou chuťou, ktorú získa po usušení. Takto je najideálnejšie ako zdravá desiata alebo do jogurtov, kaší, koláčov, sušienok a i. Zo sušeného ovocia možno vyrobiť aj krásne dekorácie, ktoré ozdobia domácnosť.

Sušička potravín Sencor
Sušička potravín Sencor


Zelenina a huby – Sušená zelenina obohatí kuchyňu v mnohých smeroch. Môžete ju zobať namiesto klasických čipsov alebo ju používať ako skvelé korenie do jedla.

Bylinky a kvety – Bylinky do čaju, do jedla, ale aj ako súčasť olivového oleja na dochutenie. Alebo si užite chvíľky oddychu v spoločnosti doma vyrobených esenciálnych olejov.

Orechy a semienka – Vychutnajte si skvelú domácu granolu bez pridaného cukru a iných látok. Vytvorte si svoju originálnu kombináciu z orechov, semien, vločiek, datlí a voňavého korenia, ktorú si potom pridáte do jogurtu.

Decentný dizajn s jednoduchým ovládaním poteší každého používateľa

Mám kompaktné a vzhľadovo veľmi podarené telo, ktoré sa skladá z integrovaného ventilátora. Ventilátorom produkujem horúci vzduch medzi špeciálne konštruované mriežkové sitá, a to do všetkých poschodí na rovnomerné sušenie všetkých surovín. Teplotu sušenia 30 – 80 °C nastavujem otočným regulátorom, ktorý rozsvietim, hneď ako som zapnutá. Všetky moje materiály sú v skvelej kvalite, aby som s vami mohla byť po dlhý čas.

Sušička potravín Sencor

Som vždy maximálne tichá a úsporná

Zamilujete si môj tichý chod s iba 20 dB (A)! Môžem sušiť suroviny aj niekoľko hodín, a to so skvelou úsporou elektrickej energie s nízkym príkonom 250 W.

Sušička potravín Sencor

Technická špecifikácia

  • Objemné sušiace sitá
  • Teplota sušenia 30 – 80 ° C
  • 5 sušiacich  sít
  • Otočný regulátor
  • Až 9 poschodí
  • Menej ako 20 dB (A)
  • Integrovaný ventilátor
  • Príkon 250 W
Sušička potravín Sencor

Parametre a špecifikácia

Ocenenia

Ocenenia Bez ocenení

Vlastnosti

Tvar sušičky Okrúhla
Typ ovládania Manuálne
Prúdenie vzduchu Vertikálne
Maximálna hlučnosť 20 dB
Umiestnenie motora V dolnej časti
Materiál sušičky Plast
Vlastnosti Dosky vhodné do umývačky, Priehľadné veko
Príkon 250 W

Využitie

Možnosť sušenia Mäsa, Ovocie, Zeleniny, Hub, Byliniek, čaju, Kvetín, Orechov, semienok

Funkcie

Funkcie Regulácia teploty

Regulácia teploty

Minimálna teplota 30 °C
Maximálna teplota 80 °C

Dosky

Počet 5 ks
Materiál Plast
Priemer dosky 33 cm

Rozmery a hmotnosť sušičky

Výška 23,5 cm
Priemer 33 cm
Hmotnosť 2,6 kg

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  SENSF210
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SFD 2105WH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01