Obnoviť stránku

SENCOR SDH 3010WH

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SENCOR SDH 3010WH

Odvlhčovač vzduchu SENCOR SDH 3010WH sa jednoducho vysporiada s vysokou vlhkosťou v dome aj byte, ktorá vo väčšine prípadov spôsobuje vlhnutie múrov a tvorbu nebezpečných plesní, čo razantne ovplyvňuje vaše zdravie a má za následok vznik respiračných ochorení. Tento mobilný model odvlhčovača sa dá dokonale využiť pre izby do veľkosti 73 m2. Súčasne o jeho dostatočne vysokom výkone vypovedá aj schopnosť odvlhčovania 30 l/deň. S nádobou na zbieranie kvapaliny s kapacitou až 3 l si vystačíte pri občasnej prevádzke bez povinnosti výmeny. Ďalšou z kľúčových výhod je aj nehlučná prevádzka s hodnotou 52 dB, čo znamená, že ho môžete púšťať, aj keď ste doma.

Základné prednosti odvlhčovača vzduchu SENCOR SDH 3010WH

  • Odvlhčovacia kapacita 30 l/deň
  • Odporúčaná veľkosť miestnosti 73 m2
  • Objem nádoby na kondenzát 3 l
  • Prídavné funkcie: Časovač, Anti-Freeze, Displej a Automatické vypnutie

Ďalšie funkcie odvlhčovača vzduchu SENCOR SDH 3010WH

SENCOR SDH 3010WH je navrhnutý s automatickým časovačom, na ktorom si podľa svojich predstáv navolíte, kedy sa má prístroj zapnúť. Pokiaľ budete zariadenie zapínať tiež v nevykurovaných miestnostiach, je vám k dispozícii nadštandardná funkcia Anti-Freeze, ktorá ochráni zariadenie pred zamrznutím. Pri zaplnení nádoby sa odvlhčovač vzduchu sám zastaví. Ďalšou dôležitou vychytávkou sa stal perfektne čitateľný integrovaný displej na výber jednotlivých programov.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Odvlhčovacia kapacita 30 l/deň
Odporúčaná veľkosť miestnosti 73 m2
Objem nádoby 3 l
Maximálna hlučnosť 52 dB
Hmotnosť 10 kg

Funkcie

Funkcie Časovač, Anti-Freeze, Displej, Automatické vypnutie
Kód:  SENSD301
Produktové číslo:  SDH 3010WH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16