Obnoviť stránku

SENCOR SDH 2010WH

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SENCOR SDH 2010WH

Odvlhčovač vzduchu SENCOR SDH 2010WH si vie poradit s nechcenou vlhkosťou v dome veľmi často spôsobujúcou nielen navlhnutie múrov, ale aj tvorbu plesní, čo podstatne ovplyvňuje vaše zdravie aj kvalitu bývania. Tento pohyblivý pomocník sa dá skvele použiť pre izby s veľkosťou plochy do 52 m2. Súčasne o jeho ideálnom výkone vypovedá aj odvlhčovacia kapacita 20 l/deň. So zachytávacou nádobou na kvapalinu s objemom maximálne 3 l si vystačíte pri nepravidelnom využití bez povinnosti výmeny. Prednosťou je nehlučná prevádzka s hodnotou 45 dB, a to znamená, že ho môžete zapnúť, aj keď ste doma.

Dôležité vlastnosti odvlhčovača vzduchu SENCOR SDH 2010WH

  • Odvlhčovacia kapacita 20 l/deň
  • Do veľkosti miestnosti 52 m2
  • Objem nádoby 3 l
  • Prídavné funkcie: časovač, Anti-Freeze, displej a automatické vypnutie

Užitočné funkcie odvlhčovača vzduchu SENCOR SDH 2010WH

SENCOR SDH 2010WH je vybavený aj časovačom, kde si na základe toho, ako potrebujete navolíte, kedy sa má prístroj zapnúť. Pokiaľ chcete prístroj používať v nevyhrievaných miestnostiach, hodí sa vám funkcia Anti-Freeze, ktorá chráni zariadenie pred zamrznutím. Pri naplnení nádobky sa tento typ odvlhčovača bez vášho pričinenia sám automaticky vypne. Ďalšou funkciou sa stal dobre čitateľný integrovaný displej na navolenie všetkých dostupných programov.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Odvlhčovacia kapacita 20 l/deň
Odporúčaná veľkosť miestnosti 52 m2
Objem nádoby 3 l
Maximálna hlučnosť 45 dB

Funkcie

Funkcie Časovač, Anti-Freeze, Displej, Automatické vypnutie
Kód:  SENSD201
Produktové číslo:  SDH 2010WH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14