Obnoviť stránku

SENCOR SDH 1028WH

Garancia najlepšej ceny
133,90 €

SENCOR SDH 1028WH

Odvlhčovač vzduchu Sencor si dokáže jednoducho poradiť s nechcenou vlhkosťou v dome často spôsobujúcu tvorbu plesní a množenie baktérií. Tento prenosný typ odvlhčovača vzduchu Sencor je skvelý pre miestnosti v domácnosti do veľkosti plochy 35 m². O dobrom výkone svedčí aj odvlhčovacia schopnosť 10 l/deň. S nádobkou na zbieranie vlhkosti s objemom 1,5 l si vystačíte pri občasnom používaní bez potreby vylievania. Ďalšou dôležitou prednosťou odvlhčovača vzduchu je nehlučná prevádzka s hodnotou 43 dB, a tak ho môžete bez obáv spustiť, aj keď budete doma.

Odvlhčovač vzduchu SENCOR SDH 1028WH ...
Odvlhčovač vzduchu SENCOR SDH 1028WH ...

Zásadné prednosti odvlhčovača vzduchu SENCOR SDH 1028WH

  • Odvlhčovač vzduchu Sencor zníži vzdušnú vlhkosť v miestnostiach
  • Kapacita odvlhčovania 10 l/deň
  • Odporúčaná veľkosť miestnosti 35
  • Objem nádoby 1,5 l
  • Hlučnosť má 43 dB
  • Prídavné funkcie odvlhčovača vzduchu Sencor: regulácia výkonu, časovač, automatické odvlhčovanie, systém „turbo“ na sušenie bielizne, indikácia plného zásobníka, dotykový panel, auto-defrost a automatický reštart
  • Hmotnosť odvlhčovača vzduchu je 9,1 kg

Užitočné novinky odvlhčovača vzduchu SENCOR SDH 1028WH

Odvlhčovač vzduchu Sencor je vyrobený s automatickým časovačom, kde si na základe svojich predstáv zvolíte čas prevádzky. Výkon máte možnosť aj znížiť alebo zvýšiť, a tým usmerňovať hlučnosť a spotrebu elektrickej energie. Odvlhčovač vzduchu Sencor má k dispozícii dotykový panel na jednoduchšie ovládanie. Funkcia automatického reštartu dokáže po výpadku všetko znovu zapnúť tak, ako bolo. Možnosť zvolenia režimu turbo, ktorý je vyhradený na sušenie bielizne. Pokiaľ bude zásobník odvlhčovača plný, upozorní vás a sám sa vypne. Funkcia auto-defrost zaručí, aby spotrebič pracoval spoľahlivo aj v studenom prostredí.

Odvlhčovač vzduchu SENCOR SDH 1028WH ...

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Odvlhčovacia kapacita 10 l/deň
Odporúčaná veľkosť miestnosti 35 m2
Objem nádoby 1,5 l
Maximálna hlučnosť 43 dB
Mobilná aplikácia Áno
Hmotnosť 9,1 kg

Funkcie

Funkcie Regulácia výkonu, Časovač, Automatické odvlhčovanie, Systém „Turbo“ na sušenie bielizne, Indikácia plného zásobníka, Dotykový panel, Auto-defrost, Automatický reštart

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko
Kód:  SENodv69
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SDH 1028WH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06